Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Left 4 Dead 2 van valahol...

Left 4 Dead 2 van valahol olcsón? (lent)

Figyelt kérdés
A Left 4 Dead 2 már kb. féléve jelent meg, de még mindig 10 790Ft(CD Galaxis), máshol persze még mindig 12 000Ft. Van olyan hely ahol 10 000 alatt van az ára? Vagy még arra lennék kíváncsi hogy mikor várható árcsökkenés. Itt a húsvét szerintetek lesz árcsökkenés?
2010. ápr. 3. 18:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Az egyik családtagodnak vagy ismerősödnek, csak van...
2010. ápr. 8. 18:16
 22/25 A kérdező kommentje:
Igen a szüleimnek van de ők nem engedik hogy az övéiket használjam. Majd hamarosan beakarok szerezni egy Junior bankkártyát(asszem van ilyen).
2010. ápr. 9. 19:03
 23/25 anonim válasza:

Üdv

Én tudok neked szerezni eredetiben. teljesen bontatlanul 6000 Ft-ért.

Ugyanaz mint a boltban van csak olcsóbb. Akár garit is vállalok rá, mert nem átbaszás :)

Ha kell szólj és nem csak te hanem bárki másnak kellene itt elértek: webpama@freemail.hu

Mivel elég sok helyre dobtam fel róla hirdetést ezért szóljatok, hogy hány darab kellene, mert véges a készletem :D

Köszönöm :)

2010. jún. 15. 17:06
 24/25 anonim ***** válasza:
Nekem egészen véletlenül van eladó, eredeti, bontatlan Left 4 Dead 2-m. 5000Ft-ért viheted, írj a djmiki83@citromail.hu-ra.
2010. jún. 15. 17:15
 25/25 anonim válasza:

Szia!

[link] Innen megtudod rendelni! 4490FT + szálítási költég 990 ft!

Full Steames

(megvárod míg letelik a 5 másodperc és "Skip AD" gombra rányomsz :) ) Lécci + jel :)

2011. nov. 18. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!