Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Left 4 Dead 2 van valahol...

Left 4 Dead 2 van valahol olcsón? (lent)

Figyelt kérdés
A Left 4 Dead 2 már kb. féléve jelent meg, de még mindig 10 790Ft(CD Galaxis), máshol persze még mindig 12 000Ft. Van olyan hely ahol 10 000 alatt van az ára? Vagy még arra lennék kíváncsi hogy mikor várható árcsökkenés. Itt a húsvét szerintetek lesz árcsökkenés?
2010. ápr. 3. 18:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Érdekes. Én a Left 4 Dead-el, és a Left 4 Dead 2-vel is tudok multiplayerben játszani másokkal LAN-ban és interneten is, pedig a játék letöltött és tört.

21:58

Te kezdtél okoskodni. Tanulj meg olvasni. Én egy szóval sem mondtam, hogy "olcsón" szó azt jelenti, hogy "ingyen". Az más dolog, hogy beletartozik az is.

2010. ápr. 4. 22:44
 12/25 A kérdező kommentje:

22:44

Valóban úgy értettem az "olcsó" szót hogy pénzért. Attól hogy most a kalózkodást ajánlottad nekem, semmi baj nem haragszom. Az meg hazugság hogy tört verzióval lehet rendesen multizni. Max. LAN-on de sima multizni nem lehet.

Amúgy meg eldöntöttem. Ha húsvétra több mint 10 000-et kapok akkor megveszem(talán) 10 000-ért(bár szerintem ennyiért nem éri meg).

2010. ápr. 5. 08:16
 13/25 anonim ***** válasza:
Szerintem megéri a játék az árát. Én az 1. részt is, meg a 2. részt is megvettem 12 000 Ft-ért és egyáltalán nem bántam meg, mert mindkettő játékban már több száz játékóránál tartok.
2010. ápr. 5. 08:23
 14/25 anonim ***** válasza:

Na látod. Lehetett érteni így is meg úgy is az "olcsó" szót.

"Az meg hazugság hogy tört verzióval lehet rendesen multizni. Max. LAN-on de sima multizni nem lehet."

Az már a te bajod, ha nem hiszed el, pedig megy a sima multi is. (Keserű az igazság? :) Amúgy meg képekkel is tudom bizonyítani!)

2010. ápr. 5. 11:02
 15/25 anonim ***** válasza:
Ja persze, azért sírnak a torrentoldalakon, meg a warezforumokon, mert megy a multi... Valószínű. Úgyhogy ezt ne próbáldd meg bemesélni nekünk, hogy működik. Egy képtől nem fogjuk elhínni neked, amit akár ki is gúglizhatsz.
2010. ápr. 5. 16:11
 16/25 anonim ***** válasza:

Igen, sok bonyolult leírás van az interneten amik még csak nem is működnek. Nehezen, de rájöttem egy egyszerű megoldásra, ami működik mindkettő játék esetében.

Tudtam, hogy ezt fogod írni. Akkor mond meg te, hogy milyen képet készítsek. :)

2010. ápr. 5. 17:03
 17/25 anonim ***** válasza:
Írd be játéknévként, hogy "énvagyok" és, amikor bennt vagy a multis játékban, akkor csinálj egy képet. Alul majd a karakterek képe alatt meglátjuk, hogy nicknevek vannak-e vagy a botok nevei :)
2010. ápr. 5. 17:23
 18/25 anonim ***** válasza:
es emiatt van az, hogy rengeteg jatek kiado ceg tonkremegy :) toltsd le ingyen, aztan meg majd nektek sir a szatok eloszor, hogy mennyire fos a minoseg, vagy ugyanazt adjak ki. ezek miatt nem mernek kiserletezni, mert ha bukik az anyag, milliokat buknak, nem ft-ot, dollart, es nem lesz penz a minosegre legkozelebb. nem mondom, eleg draga, de ha szeretnel meg minosegi jatekot jatszani, eredetit veszel es tamogatod a fejlesztoket. a kerdezonek pedg nem tudok sajnos valaszt adni :(
2010. ápr. 8. 05:06
 19/25 anonim ***** válasza:

Utolsónak:

A Left 4 Dead esetében nincsen ilyen, mert veszik a játékot, mint a cukrot. Steam-en 22,5 Euroért meg lehet venni, ami nem olyan sok

2010. ápr. 8. 15:12
 20/25 A kérdező kommentje:
Én nagyon sajnálom de a Steam nálam kizárva! Nincsen bankkártyám. :S Szóval csak rendes boltok jöhetnek szóba.
2010. ápr. 8. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!