Feri023 kérdése:
GTA IV Eredeti de nem indul?
Figyelt kérdés
Megvettem annó a GTA IV-et és fel is raktam akkoriban a gépre, nem is egyszer de most eltelt 2 év mióta utoljára használtam és most próbáltam feltelepíteni de nem engedi mert valami dátum nem stimmel! Internet kapcsolat van, eredeti játék, próbáltam manuálisan de nem sikerült mostmár a manuális dátumigazolást nem is engedélyezi próbáltam ujrarakni de az sem segít! Kérlrk segítsetek!!2016. márc. 18. 17:03
1/1 anonim válasza:
Hivatalos segítség erre a hibára a Rockstar-tól még nincs, a supportjuk egy kalap fos. Viszont a fórumukon írta egy tag hogy ő úgy oldotta meg ezt a problémát, hogy letörölte a játékot, átállította a számítógép dátumát 2014 augusztus hónapra (a nap elvileg mindegy) és úgy telepítette a játékot. Azután visszaállította a dátumot a gépen és ennyi, ment a játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!