Az eredeti, steames Borderlands 2 nem indul el; tudnátok segíteni? :// Nagyon jó lenne.
Sziasztok!
A problémám megoldódott. A vírusirtó program ( Avast ) blokkolta a programot. A Bl2 fórumokon kaptam a tippet: a játék frissítéseit valamikor nem fogadja el a vírusirtó. Ennek lehet az az oka, hogy ténylegesen valami "baj" van a játékkal, vagy a frissítés nem teljesen felel meg a program elvárásainak (pontosan nem tudom, mi a probléma ennél az esetnél). Amíg elindítom a programot kikapcsolom az Avastot, amint elndult visszanyomom. Nem ír, hogy probléma lenne a rendszerrel, a játékkal; és addig játszhatok ameddig csak szeretnék. Valahol fel is lehet venni a nem blokkolt programok közé, de azt az opciót még nem találtam meg. Már több mint egy hete használom így; különféle programokat végigfuttattam, hogy találnak-e valamilyen vírust, kémprogramot, szemetet. Az általános takarításon kívül a rendszeremmel semmi gond.
Hogy ez az Avast mekkora kalap sz...őr, arra nincs szó. Az ártalmatlan programokat blokkolja, a malware-t meg átengedi.
Egy barátomnak a diplomamunkáját rakta karanténba az Avast, szerencsétlen alig tudta visszaszerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!