Milyen játékot töltsek le most PC-re?
Figyelt kérdés
Jó a konfigom,szal minden új game-et viszi MAX-on.És most játszani akarok,szal milyen gamet töltsek le?(Jah és senki se jöjjön azzal,hogy megvegyem,mert eszem ágában nem lessz megvenni game-et PC-re,ha egyszer tök ingyen letölthetem a netről!)2010. ápr. 3. 11:41
11/22 A kérdező kommentje:
Mit pofázol te kisköcsög ,odamegyek meglátod a világvégét esküszöm neked te bu*i gané!Nem érdekelsz te hülyegyerek!Az életben nem fogok megvenni egy game-et se bu*i PC-re az életben sem!!!Úgyhogy nekem nepofázz ,ha neked van felesleges 10 rugód ,hogy ilyen fasságra elkölthesd ,akkor vegyél annyit ,mint a szart!
Game-et csak PS3-ra érdemes megvenni ,főleg nem PC-re!
2010. máj. 9. 11:30
13/22 anonim válasza:
Am. szerintem is pofátlanság 10000Ft-ot elkérni egy játékért!De szintúgy pofátlanság ellopni a készítők munkáját és még büszkélkedni is vele...Tahókám...
14/22 anonim válasza:
Kár ezzel a gyökérrel vitázni, teljesen látszik, hogy csak trollkodás az egész. Szegény nem tehet róla, fogyatékosnak született.
15/22 anonim válasza:
XD Ebből a kérdésből jó nagy vita lett:D.De én úgy tudom hogy a játékok 10ezer forint alatt vannak pc re
16/22 anonim válasza:
Szerintem se érdemes PC-re venni játékot, arról nem tehet róla hogy fel van töltve egy webhelyre. Ha fel van töltve miért ne szedhetné le? Ha letölti már összedől a világ?
17/22 anonim válasza:
Annyira dől össze a világ, mintha például a kenyeret lopnál el a boltból. Ebben a helyzetben a péket éri anyagi veszteség, a játék esetében pedig a kiadót és a fejlesztőket. Ha nem jön össze elég bevétel egy adott játékból, akkor attól a fejlesztőcsapattól nem kell több játékot várni, mivel nem lesznek. Azt meg végképp nem értem, hogy szerinted és a gyökér kérdező szerint PC-re mégis miért nem éri meg játékot venni... Vagy inkább azt kérdezem meg, hogy akkor konzolra megéri? Egy átlagos új játék 15 000 Ft körül indul, ami másfélszer annyi, mint a PC-s játékok ára. Hát tényleg jobban megéri mondhatom. És a warez ott is jelen van, mint lehetőség.
18/22 Kovy14 válasza:
SAINTS ROW!!!! :DD
(legjobb) :D
19/22 anonim válasza:
Első válaszoló. Most 2013 van és még mindig töltösgetem a legjobb játékokat. :D
20/22 anonim válasza:
Emiatt a letöltögetés miatt nem adnak ki minden játékot pc-re mert a csóró kis cigányok nem költenek rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!