Milyen játékot töltsek le most PC-re?
Akció: Battlefield Bad Company 2 (nagyon ütős játék, jó single player)
Call of Duty 6 (ez is szintén jó game, de a multi jonn)
Ajánlom még a Portalt (elég rövid de nagyon ötletes játék)
Aztáán GTA 4
Assasins Creed 1-2, Mafia (2003-as game de iszonyat jó),
Call of Juarez 2 Bound in Blood (vadnyugatos játék ez is nagyon jó)
Jah és egy kis megjegyzés: a legtöbb ember azért tölt le játékokat, hogy ne a vaksáégban dobjon ki 10-12 ezer ft-ot az ablakon, letölti; játszik vele; ha tetszik akkor MEGVESZI mert azért a fejlesztőket is meg kell "dícsérni" valahogyan, hogy nem egy szart csináltak... és elég nagy bunkóság csal letöltögetni, másrészt ez kb 2 évig megy még így utána nm lesz honnan letöltened... (Nekem is pl eredeti a Mafia, GTA 4, Flight Simulator, az összes többi GTA meg minden... de persze nekem is vannak letöltött játékaim, de azokkal nem nagyon voltam el...)
Megunni nem unom meg ,mert egyes játékok qrvajó game-ek.
Elsőhöz: Jah ,szinte egyforma a játékizlésünk.A Bad Company 2 tényleg rohadt jó ,már végigjátszottam.A GTA-k se rosszak,de azt is játszottam.A Mafia Pfff.Róla inkább ne is beszéljünk.Sztem a Mafia a világ egyik legjobb játékja.
A Call Of Juarezt még nem próbáltam,mert azért nem vagyok FPS rajongó.Inkább a TPS-eket szeretem,mint Pl. a Just Cause 2 Resident Evil 5(Eddigi Number 1) ,és a Star Wars The Force Unleashed is nagyon jó volt nem számítottam arra,hogy ilyen jó game lessz.Kössz azért vaze.De azért még várom a további hozászólásokat!
Csak hogy tudd ,egy új game PC-re több tíz ezer Ft. Nem 3-4 ezer.De ha még 500 ,vagy 100 Ft. Lenne ,akkor sem venném meg.Ha már eredetiben vennék játékot ,akkor PS3-at veszek ,nem PC-t.,És már évek múlva már úgy is mindegy ,hogy lessz-e vagy nem játék PC-re ,a gépem már úgyse lessz jó hozzá.Ezért jó a Konzol.
Jah és én nem dicsekszek a gépemmel ,csak kérdeztem,hogy milyen game-et töltsek le!
WAREZ és TORRENT FOREVA!!!
1.Csak hogy tudd ,ha Budapesten vagy mas nagy varosban èlnèk ,akkor simàn xbox 360-at vettem volna nem fos PC-t.Minàlunk kvadràga az xbox(az is egy màsik vàrosban) .ès ha mèg magy.orszàgon megvettem volna az xboxot akkor nem lett volna mivel kiirni a game-et ,mert se DVD iròm nem volt ,ès nàlunk nincs VERBATIM DVD9-es lemez ès nekem volt kormànyom PC-hez ès ugy is csak 1-2 èvig kell PC,hogy jàtszhassak ezèrt vettem csak PC-t.
2.Èn PS3-at irtam nem xboxot te f@x.PS3-on qrvàra nem lehet letöltött game-et futtatni bmeg.
3.ès a 12 ezer Ft. Nem több 10 ezer Ft. Te f@x ?
4.Èngem kvàra nem èrint a multi player szal azèrt se vennèm meg a game-et PC-re.Ès nàlam is úgy van,hogy Pl. A Prototype-ot vègigvittem 2 nap alatt è most ezèrt adjak ki a game-èrt 10 ezer Ft.kat?
Kvàra lexarom a PC-s jatekipart ,akkor is lefogom tölteni Warezről ha mèg 1k Ft.-èrt is adjàk.Meg majd kèsőbb te rinyàlsz ,hogy jaj most tul sok a villanyszàmla ès arra sajnàlod a pènzt ,de bezzeg fassàgra nem sajnàlod , tőlem annyi pènzt b@xhatol el ilyen fassàgokra amennyit akarsz ès ezzel lezàrom a vitàt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!