Klánháborún a 4-es meg a 8-as világban is vagyok. Hogyan lehet kilépni az egyikből? Vagy nemkell? Vagy miben mások azok?
Pontosan nem értem mért akarsz kilépni... Azért hogy átléphess a v4-röl a v8-ra? Ha igen akkor, bal felső sarokba találod a kijelentkezés gombot (szöveget), katt rá. Amikor kiirta hogy megtörtént, katt a kezdölap gombra és lehet bejelentkezni ujra. Lehet választani melyik világba lépsz be.
Hogy miben különbözik? Azt nemtudom, mert nem vagyok azon a szervereken fenn. De itt találsz róla infót: Menny a súgóra, ott bent katt az Egyéb információra. És már láthatod is az egyik világ adatiat. A baloldali menüsorban legfelül kiválaszthatod melyik világ adatai érdekel. Ajánlom az opera böngésző használatát a játékhoz.
KÖszi:)
Amikor rámegyek hogy bejlenntkezés kiírja hogy 4-es világ vagy 8-as világ és mind a 2-ben más falum van és hogy az egyiket kitörölni.Vagy nemkell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!