Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » CS:GO-ben lehet rankot lépni?

CS:GO-ben lehet rankot lépni?

Figyelt kérdés

Kb egy éve Játszottam utoljára a játékkal, akkor is csak olyan 3 hetet(talán még annyit sem) és akkor szépen haladtam felfele a barátommal(Mert ketten játszottunk mindig).Akkor eljutottam Nova III-ig(ő Nova I-ig jutott) utánna már nem érdekelt a játék.Most megint elkezdtem játszani barátommal a játékkal és ő Silver II-be én meg Silver III-ba vagyok.Nem tudom eléképzelni, hogy mi szerint dob feljebb a játék, de szerintem nem is dob.Már játszunk ugyan úgy kb 2-3 hete és szinte 10 meccsből egyszer vagy kétszer lose-olunk, de ott is mi vagyunk a legelől és sehova nem dob a játék, se Silver II-be se Silver IV-be.Ez hogy lehet?Mi szerint kellene játszanom, hogy feljebb dobjon?Új lett az MM redszer?Már nem szokása feljebb dobni az embert?Mert ha nem akkor nem értem, hogy minek van MM-re lehetőség.Már gondolkozunk a barátommal, hogy abba hagyjuk megint a játékot, mert nincs értelme játszani vele, ha nem lehet fejlődni.Jah igen, bejött ez a kis fejlődő valami, amibe kb egy győztes meccsért kapok fél szintet, szóval 2 meccs és fejlődök benne egy szintet.Annak sem értem a lényegét.

Szóval annyi lenne a kérdésem, hogy mi szerint lehet fejlődni a rank létrán a CS:GO-ba?

2016. márc. 13. 12:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Pfff.. használd a google-t, de ha már ide írtál akkor elmondom.

A játék ez "elfelejtettemmianeve" szerint pontozza a szented. Ha veszítetek Competitive-ben (egy kört értem ez alatt hogy egy játékban 30 ilyen van [fölül a két szám]) nyertek akkor ad ha veszítetek akkor levon pontokat ugyan így ha meghalsz akkor asszem levon (régen olvastam pontosan hogy megy) ha ölsz kapsz stb, ha elérsz egy bizonyos határt akkor feldob/ledob.

Vagyis legyél szimplán "jó", nyerj és aztán feldob.

2016. márc. 13. 12:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Pár hónapja variálták újra a rendszert, a legtöbben új kategóriába kerültek, és vannak, akik örökre abban is fognak maradni.

"Már gondolkozunk a barátommal, hogy abba hagyjuk megint a játékot, mert nincs értelme játszani vele, ha nem lehet fejlődni."

Fura. Én 3 éve nyomom, és most meg kellett néznem, hogy milyen rangban vagyok (Master Guardian II), mert annyira nem érdekel. De ha Silver I lennék, az sem érdekelne. A skinek sem izgatnak, egyik fegyveremen sincs egy sem. Csak simán élvezem a játékot a barátaimmal.

2016. márc. 13. 12:31
 3/5 A kérdező kommentje:

#1:Már néztem google-t az volt a legelső.Pontosabban ezt: [link] az oldalt futottam végig és ott is írták, hogy körönként pontoznak. Ezt meg is értettem, csak azt nem tudom, hogy mennyi a pont határ amennyi kell ahoz, hogy lejjebb illetve feljebb dobjon. Ráadásul még azt sem tudom, hogy hogy lehet megnézni, hogy jelenleg mennyi ponton vagyok.De szerintem nem lehet.Ezért is kérdeztem azt, amit.

#2.Éreztem, hogy valami tuti variáltak.Persze engem se érdekelne, hogy hol vagyok, ha nem Silverbe lennék.Nem vagyok nagyképű ember, de én tudom, hogy nem az a szintem hiába azt mutatja a rendszer.

Köszönöm szépen a válaszotokat :)

2016. márc. 13. 13:27
 4/5 anonim ***** válasza:
#3: Pont erről van szó: hogy a régi Silver nem ugyanaz, mint az új Silver. Az egyik kategória szélesebb lett, a másik szűkebb.
2016. márc. 13. 13:50
 5/5 A kérdező kommentje:
#4 És akkor jól sejtem, hogy sehol nem lehet megnézni, hogy én hol tartok a határtól? A szintlépő határtól. Attól a határtól ahonnan lejjebb/feljebb dob a rendszer.
2016. márc. 13. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!