G2A mi a különbség az EU és a GLOBAL cd kulcs között?
Figyelt kérdés
Vettem egy EU cd kulcsot, és aktiváltam Steamen. A CD kulcs aktiválásánál kiírt valami olyat, hogy Deus Ex: Human Revolution Retail (Only Russia).
Ez mit jelent? Nem Russia verziót vettem, hanem Európait. És aktiválni is tudtam a Steamen, tehát végképp nem értem, hisz ott van a könyvtáramban.
Egyébként ezt a kulcsot vettem meg: [link]
2016. márc. 12. 14:23
1/3 íazazazazaza válasza:
Elvileg az lenne hogy a Global kulcsot bárhonnan be lehet váltani, az eu-st meg nem is tudom még mik vannak rajta kívűl(elég rég vásároltam már) azt ugye csak az adott régióban lehet beváltani, azt hogy ez mért van így nem tudom pontosan.
2/3 A kérdező kommentje:
Illetve miért nem írja ki a szokásos Warning-ot, mint pl. ennél az európai kulcsnál? Ez sem világos számomra.
Itt kiírja, hogy "WARNING! This product is region locked and can be activated and played ONLY in Europe.", a kérdésben szereplő EU kulcsnál pedig nem. Akkor az aktiválható a világ bármely pontján? Vagy csak elfelejtették kiírni? Hogy működik ez?
2016. márc. 12. 14:26
3/3 A kérdező kommentje:
#1 Igen a Global a világ bármely pontján beváltható, az EU pedig értelemszerűen Európa országaiban. De akkor miért írhatta ki, hogy csak Oroszországban, és miért tudtam mégis aktiválni a Steamen? Teljes káosz.
2016. márc. 12. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!