Minecraft skypyp szerver?
Elkezdtem szigeteket építeni, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy semmi értelme ennyit dolgozni, ha nincs kivel megosztanom. Nem tervez valaki skypvp szervert létrehozni, és nincs szűksége hozzá épületekre?
Építettem egy spawn szerű valamit, amit darabjaiban, vagy teljes egészében felhasználhatnánk. Mivel régi építmény, lehet kicsit nyers, de még szépítgethetjük.
Én is gondolkozok saját szerveren, értek is hozzá csak kicsit bonyolult a dolog mert nincs pénzem szerver bérlésre az internetszolgáltatóm pedig letiltotta a szerver futtatást. Most a tőlem nem messze lévő iskola internetéről akarok összerakni egy szervert XD
Ha sikerül írok mert kellene segítség, mivel akkor valamennyi időt megspórolnék.
Ui: Nem publikus szerver lenne csak az iskola tanulóinak a Minecraft Szakkörre amit csinálok.
Ui: Én is ugyan így vagyok, egyik barátomat se érdekli a Minecraft :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!