Valaki letudja írni érthetően ezt az egész essentials pluginos dolgot? (minecraft bukkit szerver) (saját)
A Group Manager-el meglehet oldani, hogy különböző világokban különböző rangod legyen.
Az hogy "You were to the group Főtulajdonos in world." azt jelenti, hogy áthelyezted magad a Főtulajdonos csoportba a world (alapértelmezett) világban. Nem értem pontosan a próblémádat, de tisztáznák néhány dolgot:
1.A rang vagy a csoport elnevezésének semmi köze a csoport jogaihoz.
2. Az alap rang amiben alapból mindenki benne van, ez a "default." Használhatod ezt és hozzá adhatsz jogokat, vagy csinálhatsz egy új rangot és azt állíthatod alapértelmezetté.
3.Az opok, tehát aki op jogokat kapott /op parancsal, minden parancsot kezelhet és minden joghoz hozzá fér (általában) a csoportja engedélyeitől függetlenül. Ha egy csoport jogait stb. akarod tesztelni, add magad hozzá ahhoz a csoporthoz és de-oppold magad.
4. Nem tudom pontosan, mit értesz a "jogok" alatt. A jogok vagy permissionok azok a jogok, amiket a rang kezelő pluginok, itt-ott az Essentials is kezel. Egy jog vonatkozhat egy parancsra vagy egy tevékenységre.
Például az Essentialsal egy csomó permission jön, küztük ilyesmi is, hogy csatlakozhatsz, ha tele a szerver, vagy automatikus megjelenik a chatben az "AFK jelzésed"
Egy jog általában így néz ki: pluginneve.parancsneve.kiegeszites
Példuál essentials.autoafk. A jogoknál használhatsz *-ot, ami helyettesít minden lehetséges értéket.
Példuál essentials.* - hozzáférés minden essentials-al kapcsolatos engedélyhez.
5. A group manager-t legjobban úgy tudod configolni, hogy felkeresed a gm könyvtárát és azon belül valahol a world mappában megtalálod a világokat és azon belül a csoportokat. Ott kezelheted az engedélyeket minden csoportnál. Ha létre hozol egy újat, ott megfog jelenni. (Én kiszoktam törölni az alapokat, pl builder,admin stb.)
A default:off/on az alapértelmezett rangot jelzi.Pl. hozz létre egy "Tag" rangot, és ezen a bizonyos .txt belül írd át on-ra, és akkor mindenki ezzel fog rendelkezni.
Még annyit, hogy gm-vel vigyázz, mert mindenre engedélyeket kell adni, buy vagy free tábla használatához is!
U.I.:Ha kérdésed van, keress skype-on. (privátban elküldtem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!