Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A World of Tanksban, ha...

A World of Tanksban, ha kreditet farmolsz mivel teszed? Mivel érdemes?

Figyelt kérdés
Sok kreditre lenne szükségem, mert sok tizest akarok húzni és már van prém fiókom is, de nem tudom milyen prémium tankokat vegyek erre a célra?
2016. márc. 4. 13:39
 1/7 anonim ***** válasza:

semmilyent.

a kuldetesekbol tonnaszamra jon a kredit, sot garazshelyek es prem tankok is.

2016. márc. 4. 14:45
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem van néhány prém tankom.Ha pár millára szükségem van, IS6, CDC, Schmaltrum-ot szoktam felváltva járatni.De szerintem ez emberenként változó.Van aki az amerikai T34-re esküszik.

A nem prém tankok közül,régebben a Hellcat-ot meg a KV1-et használtam pénzszerzésre.

2016. márc. 4. 17:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Tier 5-6 os tankok.
2016. márc. 4. 19:08
 4/7 Trevor. ***** válasza:

Churchill III-al szoktam menni, ha pénz kell. Egy jó csatában 20K kredit simán kijön, tegnap mondjuk volt 30K is. Ezt úgy értem, hogy ez marad meg úgy, hogy a javítás/lőszer költségét már kivontam. Emellett tier limites (tehát ha nem vagy szakaszban senkivel, akkor tier 6 a max, amibe belerak az mm).

E25-el lehetett még nagyon farmolni, de azt már a premium shopból is kivették.

2016. márc. 5. 11:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem prémium: KV-1,Stug III G,T-34,Hellcat,KV-2

Prémium: T34,T-54 Mod. 1

2016. márc. 5. 14:31
 6/7 A kérdező kommentje:
# 1/5 andrysh te milyen küldetésekről beszélsz amikből tonnaszámra jönne a kredit?
2016. márc. 13. 18:13
 7/7 anonim ***** válasza:

mar reg nem jatszom, de ocsem hardcore modban wotozik es o csinalgatta ezeket a kuldeteseket, tobb millat szedett ossze, meg rakas garazst es premium tankot.

a menuben csak eszre kellene venned, nincs ugy eldugva...

2016. márc. 13. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!