Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends, Ekko?

League of Legends, Ekko?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nem nagyon értek Ekkohoz(eddig csak botok ellen játszottam vele), PVP-hez nem érzem,hogy megfelelő tudásom lenne lol terén,szóval..

Ekkot melyik lanere ajánljátok,milyen cuccokat (igen a fogalmakkal sem vagyok tisztában) kell neki venni? Esetleg aki Ekko main(?),észrevétel,mit hogyan?

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat,remélem ezzel a kérdéssel nem szégyenítek meg semmilyen lány Lolost(a tudatlanságom miatt)^^

2016. márc. 3. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Nahát ha Mage nyílván midre, amiket ajánl jók egy kezdőnek (gyanítom az vagy), ne csinálj olyan buildet amit a tapasztaltabb játékosok használnak, mert abba csak belebonyolodsz.
2016. márc. 4. 09:21
 2/6 anonim ***** válasza:
faceroll és csók
2016. márc. 4. 13:39
 3/6 anonim válasza:
Ekko main vagyok. Szóval: Ekkonál a passzívját kell kihasználni, mivel ezzel a legtöbb tradet meg lehet nyerni. Ekko főleg mid laner vagy jungler főleg, de én csak midre használom. Játékmenet során először mid lane esetén mindig Q-ra rakj, és csak farmolgass level 2-3 ig, mert törékeny tud lenni Ekko low levelen. Másodiknak 2 féle lehetőség van : ha te vagy előnyben vagy ha az enemy. Ha te, akkor következőnek E-re rakj. Könnyen beszedheted a first blood-ot egy E+Q+alaptámadással. Ha pedig hátrányban vagy akkor W-re rakj, és farmolj level 3 ig, ahol a passzívoddal ugyanúgy tudsz könnyen lane kontrolt szerezni (pl így hozhatod vissza a kontrolt: A bokorból bedobsz egy W az enemyre, aztán mielőtt aktiválódik beugrasz egy E-vel, majd egy Q és egy alaptámadás és ott a lane kontroll). Az Ulti segítségével simán megszerezheted a torony alá menekülő low Hp-s enemyt ( pl: bemegy low hpval torony alá, te rádobsz egy W-t, és mielőtt aktiválódna beugrasz egy E-vel, és ha még ekkor sem halt volna meg, a passzívoddal és egy Q-val leszeded, majd ezután ultival kimész. Annyi a lényeg, hogy ezt 3-4 másodpercen belül csináld, mert az ulti csak 4 másodperccel repít vissza), ami óriási feedeket szokott hozni. Itemek. Igazából enemy függő hogy mikor-mit veszel, itt is ketté lehet szedni: amikor te vagy előnyben meg amikor hátrányban. Alapnak mindenképp egy Doran gyűrűt és néhány Healt potit vegyél. Ha előnyben vagy akkor mindenképp Ap-t vegyél neki ( mindjárt részletezem), majd late gameben armort, healt vagy magic resistet ( ez is enemy függő ). Ha hátrányban vagy akkor armort vagy magic resistet ÉS sebzést vegyél. Törekedj arra ilyenkor, hogy a sebzés és az armor növekedjen úgymond " egyenes arányosságban". Ezenkívül Sabaton halálsüvegét( bocs ha rosszul írtam, nem magyarul játszom xd ), Kristálypálcát, Korok pálcáját és többi olyan tárgyat, ami Ap-t ad ( varázssebzés ). Azzal viszont számolj, hogy Ekko S5 höz képest le lett nerfelve egy kicsit-nagyon, bár most is szétszed mindenkit:). Ekkko nem könnyű karakter, és még órákat tudnék róla dumálni :D Ha kell még help akkor nyugodtan írj privátot :D Jó gyakorlást :D ( Figyelj oda a passzívjára, nagyon meg lehet vele b*szni az enemyit ) Remélem tudtam segíteni :)
2016. márc. 16. 20:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Mondom faceroll.

Amúgy ha te E-t használsz először, akkor jó nagy por5-ös lehetsz. :D

2016. márc. 26. 06:40
 5/6 anonim válasza:
Először a Qt a farmolás miatt, aztán lvl 2őn az Et. De amúgy ha belegondolsz, lvl 2őn egy E Q alaptámadás kombóval a passzívja miatt elég nagy előnyben leszel :D
2016. ápr. 4. 18:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat!^^
2016. máj. 27. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!