A GTA V-hez hogyan fejlesszem a gépemet? (Többi lent)
Ehhez a konfigurációhoz milyen bővítést ajánlotok?
Jelenlegi gépem = AMD Athlon II X4 640 - 3 Ghz
2 GB Ram (1333 Mhz)
500 GB Sata2 HDD
Geforce GTX 750
Vegyek + 2 GB Ramot, vagy inkább 8 GB Ramot? (És vegyem ki a 2 gigásat?) A winyót mivel bővítsem HDD-vel, vagy inkább SSD-vel érdemes?
Első lépés: Mennyi ramot kezel az alaplapod? Nézd meg gyártói honlapon. (Fontos tudni, hogy ddr hányas ramokról van szó)
A gta zabálja a ramot, így anélkül neki se állj, hogy nincs 8 gigád. 2-4 gigával el sem indul, vagy óriási lagg party lesz belőle.
A gtx 750 elboldogul alatta vígan, illetve a megfelelő felbontást beállítva az athlon is elég lesz - kb 1680 tájékán.
Nézd, nekem full hd-n néha belaggolt a városban.
A8-6500-al és r9 270x-el, 8 GB ram társaságában. A felbontás a cpu-t és a gpu-t veszi igénybe,m a ramot nem annyira. Viszont mivel open-world világról beszélünk, ezért a modellek (táj) megjelenítése feleszi a ramodat, mindegy milyen felbontáson játszol. Hisz a térkép ugyanakkora marad. Csak a modellek lesznek silányabbak és a követelmény nem lesz sokkal kevesebb miattuk.
És 32 Bites Windowson elindul a GTA? Valami Crack-el, Patch-al?
Mert nem hiszem el, hogy nem lenne rá mód, hogy mégis elinditsuk 32 biten. Nekem jelenleg 32 bites Win 7 van.
"a megfelelő felbontást beállítva az athlon is elég lesz - kb 1680 tájékán."
Én Full HD alatti felbontáson nem játszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!