Gta San Andreas-ban a "Delelő" küldetés után miért nem jön a telefonhívás?
Figyelt kérdés
Végeztem a küldetéssel és nincs 1 küldetésem sem és utánanéztem videóban és kéne jönnie egy hívásnak de nem akar jönni szóval kb semmit nem tudok csinálni.. mit csináljak? :D2016. febr. 27. 19:08
1/8 anonim válasza:
ez melyik küldi pontosan(angolul).
2/8 anonim válasza:
am várj egy kicsit ments utána , és csináld meg a kaszinós küldiket meg az elhagyatott repteres küldiket akk jönni fog vmi.
3/8 A kérdező kommentje:
Sajnos a játék magyarosítva van nem tudom angolul a küldetés címét de azt kellett csinálni hogy egy dossziét elvinni a szellemvárosba (jött a 3 zsaru) és 1-t kinyírt a Tenpenny mi meg a Pulaski-t és ezzel lett vége a küldetésnek.. minden küldetés kész van semmi küldetésem nincs konkrétan üres az egész map :D
2016. febr. 27. 19:25
4/8 anonim válasza:
Tanulj meg angolul vagy németül, akkor jobban utána tudsz nézni a problémának.
5/8 anonim válasza:
High noon kuldetes.
Ez egy bug; ha egy korabbi misszioban mar hasznaltad a telefont (valami kaszino tartozas miatt hivnak, ugy emlekszem), tobbet nem fog menni. Az patchelt hivatalos verzioban ez ki van javitva, de ha lopott jatekkal jatszol, akkor igy jartal. Az egyetlen megoldas, hogy elolrol kezded az egesz jatekot!
6/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó remélem hogy nincs igazad :DD sajnos igen "lopott" a játék viszont megakarom régóta venni eredetiben ha ez tényleg bug akkor meg is veszem :D de szerintem az lehet itt a probléma hogy most nézem a repülős küldetések (ahol a repülőiskola van) ott nincs kész.. :D n.o.e. meg még van valami :D
2016. febr. 28. 07:42
7/8 anonim válasza:
Ha nem hiszel nekem, keress utana a neten, angolul sok oldal van rola:
high noon phone call bug
8/8 anonim válasza:
de a repülős küldi is kell , lehet bug de valszeg nem az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!