GTA 5 küldetés segítség?
Figyelt kérdés
Kijátszottam a fő szálat és a mellék küldetésekből is jó párat, nem tudom mennyi lehet még hátra. Trevorral ott tartok, hogy a lakókocsimhoz kellett vinni egy fehér furgont. Van a térképen egy narancssárga koponya, azzal nem tudom mit lehetne csinálni. Mi a teendő?2016. febr. 24. 17:31
1/10 anonim válasza:
Odomész és ki kell nyírni az ott lévő banda tagokat.
2/10 A kérdező kommentje:
Kinyírtam már számtalanszor, de mindig visszajön a koponya.
2016. febr. 24. 17:38
4/10 A kérdező kommentje:
Így van.
2016. febr. 24. 18:44
5/10 anonim válasza:
én is le szedtem elsőnek mondván áhh nem hiszem hogy annyira jó lesz... erre nagyon meg tetszett! de volt egy küldetés amikor ki kellet rabolni a pénz szállító kocsit... nah azt nem tudtam végig vinni mert ki fagyott folyamatosan így meg kellet vegyem... de nem bántam meg :))
és erre akartam ki lyukadni hogy a tört verzió miatt buggos amiért nem tudod megcsinálni!
6/10 anonim válasza:
Akkor a kalózkodás lesz az oka.
7/10 A kérdező kommentje:
Annyi lenne a küldetés, hogy ott szokott ácsorogni 2-3 ember és azokat kell lelőni? Vagy van mikor jön több bandatag is, azokat is le kéne vadásznom? És mindegy, hogy melyik karakterrel megyek, vagy azt Trevorral kell? Mert ugye sárga az a koponya.
2016. febr. 24. 20:12
9/10 A kérdező kommentje:
Még nincs teljesen kész.
2016. febr. 26. 20:14
10/10 anonim válasza:
#1 vagyok!
Értelemszerűen Trevollal mész oda. Mikor azt a 2-3 embert betámadod elkezdes szédülni vagy valami ilyesmi és jönni fognak szokan. Kapsz egy idővisszaszámlátót megy egy kitűzött számot, hogy mennyi bandatagot kell megölni az adott időn belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!