Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kell Play Station Plus a Fifa...

Zoli48Chelsea kérdése:

Kell Play Station Plus a Fifa 16-hoz?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni,hogy ha megveszem a Fifa 16-ot Ps4-re,akkor szükség van a Fifa Fut Draft/Ultimate Teamhez Play Station Plussra?Válaszaitokat előre is köszi!!!

2016. febr. 26. 14:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen kell, mivel az online tartalom.
2016. febr. 26. 23:48
 2/4 Gele19 ***** válasza:
meg sok türelem, ritka szar a p2p kapcsolat miatt, a lag náluk alap
2016. febr. 27. 11:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Valójában az az igazság,hogy még nem vettem meg a PS4-met,de most godolgodom,hogy inkább PS4 vagy inkább XBOX One.Szerintetet jobb választás volna azXBOX ONE?Vajon nem laggolna annnyit például a Fifa,XBOX Liveon mint PS Plusson?
2016. febr. 27. 17:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Én mindig is PS-es voltam, ezért nekem nem is volt kérdés, hogy melyik mellett választok. Nem tudom miről beszél a #2-es mivel az elmúlt évben 1x volt probléma a PSN szervereivel (mondjuk fél napig nem lehetett semmit csinálni) De több problémám nekem nem volt vele. Szerintem exkluziv címeket nézd meg, hogy melyikek tetszenek jobban és úgy dönts.
2016. febr. 27. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!