Play Station 4 DS 4 kontrollerrel kapcsolatos kérdés?
Sziasztok :)
Azt szeretném megtudni, hogy a PS 4-nél ha van 2 db DS 4 kontrollerem, akkor hogyan tudom megoldani azt (az eszközpárosítás után), hogy a kezdőképernyőn egyszerre tudjam használni a két kontrollert?
Jelenleg ugyanis az a helyzet, hogy ha a másikkal is be akarok lépni (bekapcsolom), akkor automatikusan átvált arra a kontrollerre (és az világít kék színnel).
A PS 3-nál a kezdőképernyőn egyszerre akár több kontrollert is tudtam használni, szerintem ennek működnie kéne PS4-en is.
A játéknál is hasonló a helyzet ha ketten akarunk játszani, de ott egy vendég fiókot létrehozva engedi a játékot.
Tehát a kérdés, hogyan lehet beállítani (ha be lehet), hogy egy profilon (vagy fiókon) belül egyszerre több kontrollert is tudjak használni (akár játékban, akár a kezdőképernyőn)?
Az eszközpárosítás megtörtént mindkettőn.
Köszönöm, hogy leírtad, amit megtudtál.
Pont most keresgéltem ebben a témában. Nekünk is 2 kontroller van, ha az egyik lemerül, akkor a másikkal ugyanúgy lehet tovább játszani.
Jól értem, akkor, hogy ha olyan játék van, ahol egyszerre szeretnénk használni a két kontrollert, akkor létre kell hozni egy másik felhasználói fiókot a másik kontrollernek? És akkor a főképernyőn két fiók lesz, ahova beléphetek? Gondolom belépek abba, amelyikben a játék van, amivel játszani szeretnénk és ha bekapcsolom mindkét kontrollert, akkor automatikusan érzékeli majd a másodikat is?
Bocsi a hülye kérdésekért, de abszolút kezdők vagyunk a témában :)
Szia :)
Szerintem nincs hülye kérdés, az a hülye, aki nem kérdez :D
Kérdésedre válaszolva, kicsit megkésve ugyan, de azt tudom mondani, hogy amennyiben ketten akartok játszani, a másik kontrollerrel is bejelentkezel és arra létre kell hoznod a vendégfiókot, play as guest, do not sign in, ezt kell megnyomni, ezután adott játékon belül használható mind a két kontroller, annyi jelentősége van csak csupán, hogy a trófeákat, ranglistapontokat stb. az adott kontrollerhez rendelt fiókhoz fogja hozzárendelni! Ami a vendég fiók esetében minden esetben el fog veszni, mert az nem egy állandó fiók, az adatok törlődnek róla, amennyiben a kontroller kikapcsolt állapotba kerül, ezt úgy lehet megoldani hogy még egy állandó fiókot hoztok létre, kétszemélyes játéknál pedig mindenki a saját fiókja szerinti kontrollert használja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!