Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Call of Duty 4: Modern Warfare...

Call of Duty 4: Modern Warfare jó játék?

Figyelt kérdés
A történetét wikin olvastam "a történet 2011-ben játszódik, amikor egy radikális vezető kivégzi egy meg nem nevezett közel-keleti ország elnökét és egy ultranacionalista mozgalom polgárháborút robbant ki Oroszországban. " Kicsit csalódtam a történetben mert azt hittem rambo stílusban csapatni fogjuk a dzsungelben ,de nem . Vietnámra számítottam mint a szakasz című filmben ,de ez nem jött össze állítólag a játékban.

2016. febr. 25. 22:24
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen, jó.

De ha Vietnámot akarsz, akkor inkább a Black Ops-ot játszd.

2016. febr. 25. 22:27
 2/8 A kérdező kommentje:
1960-as években Dél Vietnámban is játszódik akkor ez lesz az én játékom:) Tudtommal a Black Ops 2-3 már inkább a modernebb világban játszódik Black Ops 2025 ! Harmadik rész 2065 szóval ez már nagyon modern világ.
2016. febr. 25. 22:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Most komolyan azért nem tetszik, mert nem ott játszódik? :D Hát igazad van, az Age of Empires 2 is egy nagy retek, mert a középkorban játszódik nem a vietnámi háború idején :D Mi lenne ha fognád magad és rákeresnél a googlen, hogy "agyatlan fps vietnám" és onnan választanál valamit?
2016. febr. 25. 22:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Jó Cod nem sok van Cod 2-őn kívül csak csalódtam a többiben cod 4-el és black ops 1-2-3-al még nem játszottam ,de nem is érdekel a 2-3 mert a cod azért cod,hogy a történelemről szóljon ne a jövőről én nem szeretem az ilyen játékokat. A World at War is legalább a történelemről szólt még ha nem is tetszett nekem.
2016. febr. 25. 22:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Két féle Call of Duty gamer létezik! Az első (olyanok mint akár én is) majdhogy nem a kezdetektől játszottunk a CoD-al, nyilvánvalóan multit. Még ma is boldogan emlékszek vissza hogy milyen community volt akkor (anno 5-6 éve).. Nem is beszélve a csapatokról, lanokrol, cbkről stb.. A Call of Duty legsikeresebb része volt a CoD4 e-Sport szinten, esetleg még a CoD2 volt hasonló. De hiába kezdesz el már játszani, azok az idők, a fénykora már elmúlt a játéknak. Aki a single miatt játssza a CoD-ot az nem is érti meg a játék feelingjét! Maradjunk annyiban hogy a CoD: MW2 utáni részek már nem COD-ok, maximum a nevükben.

Befejezve a mondandómat a másik tábort a hatalmas pub gamerek tábora teszi ki, akik évről-évre az újabb részekkel játszanak és semmit nem mondanak nekik azok a szavak CoD2-ben hogy A51, 7th Park, Hunters ha éppen a zombi szerokról beszélünk vagy CoD4ből hogy Anexis, Mazarini vagy Backlot, Strike..

2016. febr. 25. 23:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Cod 5-el játssz akkor.Rengeteg dzsungelos pálya van és rohadt jó multiban is. :D
2016. febr. 26. 00:52
 7/8 anonim ***** válasza:
#6: Továbbra sincs Call of Duty 5 (a 4. volt az utolsó számozott rész), idehaza általában a World at Wart szokták CoD 5-nek titulálni. De láttam már olyan kérdést is, ami a CoD 9-ről szólt. Miért nem lehet a valódi nevén nevezni?
2016. febr. 26. 09:04
 8/8 anonim ***** válasza:

"Befejezve a mondandómat a másik tábort a hatalmas pub gamerek tábora teszi ki, akik évről-évre az újabb részekkel játszanak és semmit nem mondanak nekik azok a szavak CoD2-ben hogy A51, 7th Park, Hunters ha éppen a zombi szerokról beszélünk vagy CoD4ből hogy Anexis, Mazarini vagy Backlot, Strike.."

Ejj, micsoda nosztalgia tört rám :D

2016. febr. 26. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!