Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Layers of Fear, na miröl is...

Layers of Fear, na miröl is szólt ez?

Figyelt kérdés
játszotta valaki ? ötletek hogy mi is zajlott ugy kb körvonalakban? nekem annyi jött le hogy valamiféle sajátos pokolban kötött ki a festő amiért megölte és megcsonkitotta a feleségét. de az is lehethogy öngyilkos lett és felhsznált alkatrésznek a nőt . bár nem értem zavaros az egész.

2016. febr. 22. 01:35
 1/2 Meighan válasza:
A festő felesége egy zenei virtuóz volt, imádta a zenét és melódiákba önteni képzelgéseit. Boldogan élték fényűző életüket, melyre gyermekük érkezése tette fel a koronát. Igen ám, de egy Karácsony alkalmával a festő felesége vásárolni ment egy hatalmas bevásárló központba ahol - minő balszerencse! - tűz ütött ki és a nő bennragadt. Sokan meghaltak ám a feleség nem. Viszont harmadfokú égési sérüléseket szerzett végig az egész testén, az is csoda hogy életben maradt egyáltalán. A baleset után néhány hónap kórházbéli lábadozás után hazakerült és próbálták tovább élni életüket a férjével. Aki azonban megundorodott összeégett testű nejétől, nem tudott ránézni sem, gusztustalannak és félelmetesnek találta. Követelte az orvosoktól hogy hozzák helyre a nőt, sebészeti módszerekkel csinálnak belőle ugyanolyan asszonyt mint aki akkor volt, mikor a festő megismerte. A játék során ugye láthatunk egy szellemalakot bicegni a házban - ez a szellem a torzzá vált nő manifesztációja. Sérülései miatt alig képes a járásra, inkább már csak vonszolja magát a kihalt folyosókon. Az elhidegült viszony kettejük között akkor romlik meg visszavonhatatlanul amikor az alkoholra erősen rákapó festő megcsalja a feleségét. Szerencsétlen nőnél itt telik be végleg a pohár és öngyilkosságot követ el. Tulajdonképpen ezek után a festő számára már minden nap kész rémálom, élete zátonyra futott, elméje a sorozatos megpróbáltatások végett teljesen megbomlik és a valóságot már összemossa a (rém)álommal.
2016. febr. 29. 17:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Ezt az összegzést magadtól irtad vagy valahol van a jatekrol leirás ? Én ilyen megcsalós meg tüzben megégős utalásokat nemtaláltam a játékban, És valami miatt egy személyes pokolba került ahol újbol és újbol ugyan az zajlik le.
2016. febr. 29. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!