Mi a véleményed a Game of Thrones játékról? Felér a többi Telltale játékhoz?
Figyelt kérdés
2016. febr. 21. 12:36
1/6 anonim válasza:
Nem hiszem. Folyamatosan olyan döntéseket kényszerít rám, amiket nem akarok meghozni. A legtöbb karaktere irritáló, nekem nem tetszett annyira, mint mondjuk a Borderlands.
2/6 anonim válasza:
Nem igazán, mivel ez egy előre megírt könyv alapján készült, rengeteg az olyan döntés, ami sok embernek nem szimpatikus.
3/6 anonim válasza:
(A sorozat alapján készült, nem a könyv alapján.)
4/6 anonim válasza:
Ez az első Telltale, amit játszottam. Kb. a felénél tartok,de szerintem egyáltalán nem rossz.
5/6 anonim válasza:
Szerintem jó. Már várom a folytatást mert a vége nagyon rossz lett, mármint cselekmény szerint.
6/6 anonim válasza:
Számomra pocsék lett. Kijátszottam a Walking Deadet (mindkét szezont), kijátszottam a Jurassic Parkot, kijátszottam a Sam & Max első évadát, játszottam a Wolf Among Us-sal (tervezem majd folytatni), eddig mind letudott kötni (még a Jurassic Park is, pedig nem a legjobb játék), de a Games of Thrones abbahagytam. Telltale játékait azért szerettem, mert adott lehetőséget a döntésekre, sokszor tényleg azon múlt a történet, hogy mit csinálsz. Ez inkább lett interaktív novella, mert kb. úgy van megírva az egész, hogy egyszerűen nincsen döntési lehetőséged. Bármit csinálsz, akkor is azt erőltetik, amik ők kitaláltak, nem érdeklik, hogy amit választottál aszerint másirányba kellene mennie a történetnek. Szóval számomra eddig ez a legrosszabb Telltale játék, amivel játszottam, mert ezt már végig se voltam hajlandó vinni. Jurassic Parkot legalább kijátszottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!