Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Igaz az, hogy amelyik gép a...

Igaz az, hogy amelyik gép a Sims 3-et viszi, az a 4-et is?

Figyelt kérdés

Itt GYK-n és máshol a neten is olvastam, hogy sokak gépén alig megy a The Sims 3, laggol, lassú, stb, de a 4-et simán viszi, mert jól van optimalizálva és nincs nyílt világ. Még akkor is, ha a minimális, hivatalos rendszerkövetelménynek nem felel meg a gépük.

Igaz? Tapasztalatokra vagyok kíváncsi!

2016. febr. 20. 15:36
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Hétfőn minden kiderül. :D

Nem játszottam még a 4-gyel, csak azt írom, amit hallottam róla. És fél internet biztos szidja a 4-et, főleg azzal a véleménnyel, hogy le lett butítva.

Végigjátszásokba néztem bele, azon belül is a sim- és házkészítő menübe. Az nagyon jó lett.

A 3-hoz én is egy rakat bővítményt raktam be, mert alig volt választék például a ruhák között is. Fele ronda, annak a fele nem passzol, és sorolhatnám.

Ha én elindítottam volna a Sims 3-at az összes kiegészítővel, szerintem a gépem hátraszaltóban azon nyomban az orrára pisilt volna. 3 kiegészítőt (+ 1-2 cuccos kiegészítőt) bírt el. (Kedvenc trióm: szigetvilág, természetfeletti erők, évszakok + a lakberendezős cuccos kiegészítő.)

Tehát szerintem a 4-et sem fogom tudni kiegészítőkkel élvezni. Ha egyáltalán az alapjátékot viszi.

2016. febr. 21. 13:55
 12/18 A kérdező kommentje:
Hibátlanul fut, köszönöm a válaszokat!
2016. febr. 25. 20:31
 13/18 anonim ***** válasza:
51%
szia!:) meg tudnád nekem mondani, honnan töltötted le? én is szeretném! köszi előre is!:3 :)
2016. febr. 27. 13:10
 14/18 anonim válasza:
51%
Szia, nekem is kéne egy link ahonnan letöltötted. Privátban elküldöd?:)
2016. márc. 27. 18:32
 15/18 anonim ***** válasza:
nCore-ról hallottatok már, kedves barátaim? :)
2016. márc. 28. 20:08
 16/18 A kérdező kommentje:
Már megvettem a játékot, Ti is tegyétek ezt :P
2016. márc. 29. 01:59
 17/18 anonim válasza:
51%
Nincs értelme a letöltésnek, mert akkor nem tudsz hozzáférni a frissítésekhez.
2016. júl. 4. 10:36
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Jó vicc utolsó :D Persze, rögtön nem lehet hozzáférni, de idővel igen, mivel feltörik.
2016. júl. 5. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!