Igaz az, hogy amelyik gép a Sims 3-et viszi, az a 4-et is?
Itt GYK-n és máshol a neten is olvastam, hogy sokak gépén alig megy a The Sims 3, laggol, lassú, stb, de a 4-et simán viszi, mert jól van optimalizálva és nincs nyílt világ. Még akkor is, ha a minimális, hivatalos rendszerkövetelménynek nem felel meg a gépük.
Igaz? Tapasztalatokra vagyok kíváncsi!
Hétfőn minden kiderül. :D
Nem játszottam még a 4-gyel, csak azt írom, amit hallottam róla. És fél internet biztos szidja a 4-et, főleg azzal a véleménnyel, hogy le lett butítva.
Végigjátszásokba néztem bele, azon belül is a sim- és házkészítő menübe. Az nagyon jó lett.
A 3-hoz én is egy rakat bővítményt raktam be, mert alig volt választék például a ruhák között is. Fele ronda, annak a fele nem passzol, és sorolhatnám.
Ha én elindítottam volna a Sims 3-at az összes kiegészítővel, szerintem a gépem hátraszaltóban azon nyomban az orrára pisilt volna. 3 kiegészítőt (+ 1-2 cuccos kiegészítőt) bírt el. (Kedvenc trióm: szigetvilág, természetfeletti erők, évszakok + a lakberendezős cuccos kiegészítő.)
Tehát szerintem a 4-et sem fogom tudni kiegészítőkkel élvezni. Ha egyáltalán az alapjátékot viszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!