Igaz az, hogy amelyik gép a Sims 3-et viszi, az a 4-et is?
Itt GYK-n és máshol a neten is olvastam, hogy sokak gépén alig megy a The Sims 3, laggol, lassú, stb, de a 4-et simán viszi, mert jól van optimalizálva és nincs nyílt világ. Még akkor is, ha a minimális, hivatalos rendszerkövetelménynek nem felel meg a gépük.
Igaz? Tapasztalatokra vagyok kíváncsi!
Laggolni csak az tud, ami internetes kapcsolattal működik.
Egyébként elképzelhető, hogy működni fog.
Értem, köszönöm!
Hétköznap le fogom tölteni, és, ha viszi, megveszem. (Tényleg csak azért töltöm le, hogy megnézzem. :P)
Az nekem nem tragédia, hogy le van butítva. A 3-mal játszottam épp eleget, hogy ne legyen probléma a 4 hiányossága. Csak azért akarok vele játszani, mert a sim- és házkészítő menük marha jók lettek. Amit elvettek a 3-ból, azt belefektették ebbe. Rengeteg az új bútor, funkció, ruha, stb. (Nálam ez ugyan olyan fontos, talán még fontosabb, mint maga a simek lehetőségei.)
A Sims is csak minimum grafikán ment. Fog így menni a 4?
Megnéztem a rendszerkövetelményt, talán csak 0,5 GB RAM hiányzik hozzá.
Pedig a 4ben pont, hogy a simeken a hangsúly és az èrzelmeiken, nem az egyéb lehetőségeken.
Próbáld ki, én gépemen gtaV is szépen fut, pedig adatok alapján kb. el sem tudna indulni.
Hát, én úgy hallottam, hogy a simek lehetőségeit butították le nagyon. Még gyereket sem lehet vállalni.
Kipróbálni biztos kipróbálom. Olyan jó lenne, ha futna... Nagy Sims rajongó vagyok. Bezony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!