Letöltöttem minap az ets2-t az elején nagyon jól ment, rá pár orája elkezdet befagyogatni kicsit, ugy 2-3 ora alatt vagy 4x lefagyott, mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
2016. febr. 19. 13:45
1/3 A kérdező kommentje:
Még valami infó: Liverpoolba kezdtem és amikor Amsterdam fele kellet rakomanyt vigyek akkor kezdett fagyosgatni, új karaktert kezdtem de most amsterdamba s meg nem fagyott ki.
2016. febr. 19. 14:32
2/3 anonim válasza:
Nem értek, és nem is játszottam még az ETS2-ővel, de ez az egész a gépedtől függ: milyen a géped? ha leírod ide meg tudom állapítani mi a hiba, mert én a Lego Star Wars II-vel ugyanígy vok, hogy befagy. De valaki válaszolt és azt mondta hogy a régi játékok nem mennek az új (ratelepített) gépeken, ezért mivel az ETS2-ő új, lehet, hogy a vidi kártyád gyengye, vagy ilyesmi. A lényeg: lehet hogy a géped egy része elbírja másik nem, ezért lehet, hogy a géped gyenge. vagy ha nem, és ilyen fullos gép akkor már számomra ez egy ismeretlen baj.
3/3 A kérdező kommentje:
Most már jó a gép, azutan kezdet fagyogatni mikor YTDt leszedtem hogy zenet rakhasak ets2be de miutan ktoroltem jól megy :) csak magas grafikan is jol megy csak néha valami fekete kocka ugrik elo
2016. febr. 20. 06:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!