Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Segítség! Mi a gond?

Segítség! Mi a gond?

Figyelt kérdés

nCore-ról telepítettem a call of duty black ops2-őt, multi is zombi is megvan, steamen hozzáadtam a játékokhoz, de azt írja hogy "Getting data system" és sokáig tölt, meg indításnál "AppID is not confogured."

hogyan tudnám megoldani?

2016. febr. 4. 19:06
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és elfelejtettem odaírni, hogy a zombis online lenne a lényeg..
2016. febr. 4. 19:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Az lehet a gond, hogy nem vetted meg... Így steamen keresztül tuti nem fogsz játszani vele.
2016. febr. 4. 19:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Gyerek, ha ez így menne, senki sem venné meg a játékokat.
2016. febr. 4. 19:36
 4/4 anonim ***** válasza:

A tört játékkal NEM fogsz az életben felmenni eredeti szerverre, mivel a crack a beolvasási adatokat írja felül (amivel igazolná a szervernek a játék, hogy eredeti és felenged).

Ha multizni akarsz, akkor vagy keresel tört játékkal működő szervert (ami elég kevés van és többnyire tele van csalókkal) vagy megveszed a játékot.

2016. febr. 4. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!