Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ismer valaki jó MAGYAR WOW...

Ismer valaki jó MAGYAR WOW Burning Crusade vagy WOTLK szervert?

Figyelt kérdés
Nézegettem már neten, nemigen találtam semmi értelmeset, ami működne is meg lennének is rajta elegen.

2016. febr. 11. 22:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Sok más kérdésben is ezen az oldalon felmerült már hogy van, sőt mondom én is játszottam már ilyen guildben Warmane catán, sőt egy 1-2 ezres BC szerveren is voltam ahol két nagyobb magyar guild is volt, nem létezik hogy wotlk-ból nincs. :D Lehet csak nem ismersz. Taurira tuti nem megyek, utálom a catát, akkor inkább nem játszom.
2016. febr. 23. 12:51
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül szükséges hogy Warmanen legyen a magyar guild, elég ha van valahol valamilyen wotlk realmon egy magyar közösség, ami nincs kihalva. Egy ilyenre lennék kiváncsi. :)
2016. febr. 23. 12:55
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem... pontozz le de nem tudom miért nem tudod elfogadni... Magyarországon a legismertebb szerver a Tauri. Itt mozog a legnagyobb magyar közösség, fórumok vannak, raidek, armory és megfelelő content, minimális buggal.

Erre a kérdésedre nem fogsz más választ kapni több év múlva sem, mert ha tetszik, ha nem nincs. A warmane meg egy full bugos low szerver, alig pár emberrel. ( Nem akarlak megsérteni, de szerintem te is tudod, hogy így van. ) A privát szerverek pedig élvezhetetlenül hibásak dc áradattal. :)

2016. febr. 23. 19:54
 14/18 A kérdező kommentje:

Én értelek, csak azért próbálom megcáfolni amit írsz, mert nemegyszer játszottam már külföldi szerveren magyar guildben, pl. egy olyan BC szerveren is, ahol kb feleannyi ember játszik mint taurin és ez nem is olyan régen, kb. fél éve, még máig néha feljárok oda. Ezért nem hiszem el, hogy nincs ilyen wotlk-ból. A Warmane mellesleg az egyik legnagyobb populációjú szerver az eredeti után, jelenleg is 19 ezer játékos van online, szóval nem "alig pár ember" van rajta. Tuti vannak köztük magyarok. :D

Mindegy, nem fogok veszekedni. Mindenesetre aki tud valami ilyen guildról, az még írhat.

2016. febr. 23. 22:11
 15/18 A kérdező kommentje:
Én amúgy a taurit elfogadom, én is ott toltam amig BC meg WOTLK volt, nekem a cataclysm kieggel van bajom, egyszerűen az úgy fos ahogy van, nem köt le egyáltalán. Sajnos a wow a wotlk-val meghalt, utána már semmi jó nem történt. Nemrég próbáltam eredetin wodot, már sajnálom azt a pénzt amit kidobtam rá...
2016. febr. 23. 22:14
 16/18 A kérdező kommentje:
Amúgy hogy félreértés ne essék, a kérdéstől eltérően, már külföldi szerverek is megfelelnek, nem csak magyarországiak. Azt vágom, hogy ma már csak szinte az egyetlen értelmes magyarországi szerver, ami létezik az a Tauri.
2016. febr. 23. 22:23
 17/18 A kérdező kommentje:
Tehát külföldi szerverek, kisebb-nagyobb magyar populációval.
2016. febr. 23. 22:26
 18/18 anonim válasza:
WOTLK-n gamer-district-et ajánlom. Ott van magyar aktív guild
2016. máj. 6. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!