Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ismer valaki jó MAGYAR WOW...

Ismer valaki jó MAGYAR WOW Burning Crusade vagy WOTLK szervert?

Figyelt kérdés
Nézegettem már neten, nemigen találtam semmi értelmeset, ami működne is meg lennének is rajta elegen.

2016. febr. 11. 22:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
A jó és a magyar az három különböző dolog.
2016. febr. 12. 01:38
 2/18 anonim ***** válasza:
van taurin az alaris meg még 1 bc-s is van csak az pvp
2016. febr. 16. 08:21
 3/18 anonim ***** válasza:

bc-t már nagyon sehol nem találsz. Legalább is olyat, ahol vannak annyian, hogy élvezhető legyen a játék.

wotlk szervere van a taurinak, de egyszerre max 5-10 ember szokott fent lenni, szóval nem nagyon élvezhető úgy a játék, pedig ez a legismertebb mo szerver ( minimális bugok, megfelelő content..stb)

Egyébként most annyira olcsó az eredeti, hogy totál megéri fizetni érte, már ha csak ki szeretnéd próbálni. 1500 forintért lvl 70-ig fejlődhetsz és megkapod az összes játékot az utolsó előtti kiegészítőig. Tényleg csak ajánlani tudom. Az arathor szerveren alli és horda oldalon is rengeteg a magyar :) pve-pvp guildek... megéri. Ha van még kérdésed és ha tudok szívesen segítek még :)

2016. febr. 16. 23:22
 4/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Eredetit próbáltam már, nekem a jelenlegi kieg nemigen jött be a levelingen kívül, szóval hanyagoltam. Az a gondom, hogy nekem olyan szerver kéne ahol aktívan játszanak is az adott szinten. Megoldhatnám azt hogy taurin vagy eredetin megállok 70/80-on, de az már nem az igazi :( Kár hogy a taurin kihalt a wotlk, pedig nagyon szerettem, a catát nagyon nem csípem, azóta nem is nagyon játszom ott...
2016. febr. 19. 18:37
 5/18 anonim ***** válasza:

Hát nem véletlenül mondják, hogy Arthas halálával meghalt a wow is :D

Sajnos olyan jó magyar szervert már nem találsz ami csak wotlk-s. Csak a tauris van, én múltkor léptem be megnézni, hogy mi van ott és egy db ember (!) volt online, úgyhogy szerintem nem érdemes... patcheld fel catára, mert ott legalább többen vannak

2016. febr. 19. 18:46
 6/18 anonim ***** válasza:

Hát, én is a catával utáltam meg a játékot (amibe sok sok sok ezer órát beleöltem eredetin, 2005 óta, természetesen még ma is hiányzik).

Ha esetleg vanilla is jó és nem baj, hogy nem magyar, akkor a Nostalriust tudnám ajánlani, ami elég minőségi szerver.

2016. febr. 19. 18:49
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszi. Esetleg nem tudjátok hogy a Warmane wotlk realmjei mennyire játszhatóak? Illetve hogy van-e valamelyik WOTLK realmján nagyobb magyar közösség, akik járnak raidelni is meg hasonlók?
2016. febr. 22. 22:09
 8/18 anonim ***** válasza:
Sajnos nincs olyan magyar szerver, ami wotlk-val megy, nagy a magyar közössége, lehet raidelni és nincs szétbuggolva, dc-zve az egész realm... Ez így túl sok pont aminek meg kell felelnie és a legtöbben (magyarok legalább is ) a taurin játszanak :)
2016. febr. 22. 23:27
 9/18 A kérdező kommentje:
Nem fontos hogy több ezer fős magyar közösség legyen, elég ha van egy guild ami magyar és képes raideket összehozni. Tudom hogy léteznek ilyenek, mivel catás Warmane realmon játszottam még régen és ott volt ilyen guild, Wotlk-n meg lényegesen többen játszanak, szóval feltételezem hogy itt is van.
2016. febr. 23. 00:11
 10/18 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de tényleg nincs... Hidd el, eléggé benne vagyok a témában... tudnék róla ha lenne xd :( :)
2016. febr. 23. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!