Ismer valaki jó MAGYAR WOW Burning Crusade vagy WOTLK szervert?
bc-t már nagyon sehol nem találsz. Legalább is olyat, ahol vannak annyian, hogy élvezhető legyen a játék.
wotlk szervere van a taurinak, de egyszerre max 5-10 ember szokott fent lenni, szóval nem nagyon élvezhető úgy a játék, pedig ez a legismertebb mo szerver ( minimális bugok, megfelelő content..stb)
Egyébként most annyira olcsó az eredeti, hogy totál megéri fizetni érte, már ha csak ki szeretnéd próbálni. 1500 forintért lvl 70-ig fejlődhetsz és megkapod az összes játékot az utolsó előtti kiegészítőig. Tényleg csak ajánlani tudom. Az arathor szerveren alli és horda oldalon is rengeteg a magyar :) pve-pvp guildek... megéri. Ha van még kérdésed és ha tudok szívesen segítek még :)
Hát nem véletlenül mondják, hogy Arthas halálával meghalt a wow is :D
Sajnos olyan jó magyar szervert már nem találsz ami csak wotlk-s. Csak a tauris van, én múltkor léptem be megnézni, hogy mi van ott és egy db ember (!) volt online, úgyhogy szerintem nem érdemes... patcheld fel catára, mert ott legalább többen vannak
Hát, én is a catával utáltam meg a játékot (amibe sok sok sok ezer órát beleöltem eredetin, 2005 óta, természetesen még ma is hiányzik).
Ha esetleg vanilla is jó és nem baj, hogy nem magyar, akkor a Nostalriust tudnám ajánlani, ami elég minőségi szerver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!