Szerintetek kinek volt igaza ebben a leosztásban? (PÓKER)
Figyelt kérdés
az a történet hogy haverokkal pókereztünk és már river előtt bent volt egy igen nagy kassza....asztalon lévő lapok 4 K K 4 8
én kezembe lévők A 2
ellenfelek kezében lévő 5 6 és 7 9
állítolag létezik a pokerben olyan hogy jelentésre "játszás" ami annyit tesz hogy az nyer aki a nagyobb kezet mondja(persze feltéve ha van is ilyen keze)
szoval a 2 ellenfél azt mondta hogy K 4 két pár6os magas és K 4es két pár 9es magas
én meg csak annyit mondtam hogy Ász magas
erre elkezdtem behuzni a zsetonokat magamhoz és mindenki elkezdett magyarázni hogy adjam csak visssza rosszul jelentettem nem azt mondtam hogy két pár Á magas hanem csak simán Ász magas
NOS A KÉRDÉS,SZERINTETEK KINEK VOLT IGAZA??
2016. febr. 11. 00:36
1/4 anonim válasza:
Te viszed a kasszát. Két párod van + egy Ász.
2/4 anonim válasza:
Teljesen mindegy mit mondtál, te vitted, csak okoskodni próbált. Ráadásul az egyik nem hatos magassal, hanem nyolcassal játszott, neki kb mintha nem lett volna a kezében semmi.
3/4 anonim válasza:
Ez póker, és nem rap párbaj. Az nyer, akinek magasabb a lapja, azaz te.
4/4 anonim válasza:
Te nyerted ezt a kört. Nem pofára hanem lapra megy a zseton
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!