Ebben a póker hand-ben jól döntöttem?
El tudom képzelni,milyen jól megy, ha azt se tudod miért írja azt a program amit...
Mellesleg ez a kalkulátor nem fogja beleszámolni,a vpip-t,a 3bet-et és a többi adatot, onnan kezdve meg veszett ügy a dolog. Ez alól kivétel a micro limit és a játékpénz ahol mindenki össze, vissza játszik.
Az all-in jó döntés volt, még DoN-ban is. Ahogy írtad nem lett volna játéktered, itt nagyjából bármivel all-in lehetett volna menni, ha mindenki dobja. (Bár nem játszom Don-t így ez lehet, hogy nem igaz). De Kj-vel biztos.
Ahogy előttem is írták, A3-nak a teljes lapskála ellen van 53,86% esélye. Mint ahogy a Kj-nek is 59.44%. De egymás ellen az Ász miatt jóval megnő az esélye egymás ellen az A3 értéke, mivel az esetek kevesebb, mint 50% lesz csupán legalább 1 párod, így a magasabb lap értéke nő.
A teljes lapskála elleni magasabb értéket a KJ-nek az magyarázza, hogy kisebb kézbepárok ellen (4-10) az esélye jóval magasabb, mint az A3-nak, mivel ebben az esetben a KJ-nek 2 lap is segít a párhoz (összesen 6 out), míg az A3-nak csupán 1 (3 out). Ebben az esetben az A és a K közti értékkülönbség nem számít. Továbbá a KJ-nek kicsivel magasabb esélye van a sorra, mint egy A3-nak, mivel KJ-ből le és felfelé is csinálhatunk sort, míg A3-ból csak A2345 lehet.
Bocs ha érthetetlen, nem olvastam vissza amit írtam.
Don az a Double or nothing sit and go, amit játszottál, hogy a játékosok felét fizeték ki és a pénzük dupláját kapják mínusz a fee.
Nem teljesen igaz, hogy a KJ értékesebb, mint az A3, mert könnyebben játszható (pl. kisebb kézbe párt, ha nem jön le a drill legtöbbször be lehet dobatni floppon stb). De lényegében igen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!