Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek kihaló félben...

Szerintetek kihaló félben vannak a PC játékok tokos változatban lévő kiadás?

Figyelt kérdés

2016. febr. 7. 20:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Konzolon amíg a játékok nincsenek user accounthoz kötve, továbbra is van értelme a dobozos változatnak, mert így az továbbra is eladható, elcserélhető. Ezt a MS meg akarta szüntetni az aktuális konzolgenerációval, de túl nagy volt az ellenállás, illetve versenyhátrányt jelentett volna a konkurenciával szemben.

PC-n viszont már csak a limitált gyűjtői kiadásoknak van értelme.

2016. febr. 7. 21:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Remélem tévednek azok, akik azt állítják, hogy kihaltak, mert mindig is a dobozos változatot preferáltam.
2016. febr. 7. 22:00
 13/16 anonim ***** válasza:
Én is inkább a dobozosokat kedvelem, főleg ilyen steam meg origin mellett ahol akár 4-5 ezerrel drágábban adják ugyanazt a játékot. Pár éve mikor a 13-as Simcity megjelent, kicsit meglepődtem mikor megrendeltem és se tok se semmi, csak egy papír volt a "csomagba" rajta a kóddal.
2016. febr. 7. 22:28
 14/16 anonim ***** válasza:
#13: Ja, megjelenéskor olcsóbb a lemezes kiadás, a digitálisat meg egy év múlva 5-10 dollárért megvehetem Steam vásáron vagy egy bundle-ben...
2016. febr. 7. 23:05
 15/16 anonim ***** válasza:
De ha valaki megjelenéskor akar játékot venni azzal mi van? Nem fog mindenki éveket várni hogy megvegyen egy játékot, még a kiadók is csődbe mennének ha hónapokig nem venné senki a játékukat. Egyébként meg steam vásár... Most 50%-os akcióval 30 euró a black ops 2, ami 3 éves játék, közel nem 10 euró.
2016. febr. 8. 00:15
 16/16 anonim ***** válasza:

#15: Őszintén szólva én inkább megveszek a premier napján 18 ezerért egy digitális kópiát, minthogy beautózzak a városba, és megvegyem 12 ezerért a lemezeset.

A CoD-ok mindig is drágák voltak (miért is adnák olcsón, mikor így is megveszik).

2016. febr. 8. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!