Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek kihaló félben...

Szerintetek kihaló félben vannak a PC játékok tokos változatban lévő kiadás?

Figyelt kérdés

2016. febr. 7. 20:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. febr. 7. 20:20
 2/16 anonim ***** válasza:
Már kihaltak, csak egyesek nem hajlandóak beismerni.
 3/16 anonim ***** válasza:
szerintem igen,mindenki már nagyjából steamon vásárol bankártyával,bár mondjuk "még" adnak ki tokos/dvd s változatot mert a gta v t is kiadták.de szerintem a tokos/dvd s jobb "volt" mert kézzel fogható volt/vagy még fogható.de valószínü a jövőbeli játékok majd már csak steamon vagy más bankártyás oldalról lesznek beszerezhetők.remélem azért még lesz "sokáig" tokos/dvd s kiadás mert én szeretem kézzel fogni a játékokat
 4/16 gnoomage ***** válasza:
Az túlzás hogy kihalt... hisz nem egy ember szereti a tokos PC játékot a polcra tenni, vagy alapból tudni, hogy megvan... De az igaz, hogy már bőven nincs akkora kereslet rá...
2016. febr. 7. 20:23
 5/16 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem srácok mert még mindig lehet kapni a boltokban PC tokos változatú játékokat. Kicsit megdöbbentem ,de már jóval nem annyit mint régen lehetett !
2016. febr. 7. 20:23
 6/16 A kérdező kommentje:
Érdekes az is,hogy PC-n sok játékot kiadtak,de nem lehet kapni tokos változatban ilyen pl. a Deadpool is !!!!!!!!
2016. febr. 7. 20:26
 7/16 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. febr. 7. 20:30
 8/16 anonim ***** válasza:

Kihaló félben van, de elképzelhető hogy csak átalakul. Pontosabban átalakult. Szóval a tokos játékok ma már értelmetlenek olyan szempontból, hogy kisfüzetet sem kapsz, és a lemezt sem kell használni. Minden tokos újonnan megjelenő játék klienshez kötött, így csak a kódot kell beírnod, és már töltheted is. Ezen kliensek nélkül mind játszhatatlanok, hiába van ott a már poháralátétnek avanzsált DVD lemez. És ez megy most..

Szerintem ilyen tokos játékok lesznek még egy jódarabig, sőt, valamilyen formában (Gyűjtői kiadások pl) mindig is kaphatók lesznek fizikai formában.

2016. febr. 7. 20:47
 9/16 A kérdező kommentje:
Mit gondoltok Konzolokon továbbra is ki fogják adni a játékokat jó borsos árakon ?
2016. febr. 7. 20:49
 10/16 A kérdező kommentje:
Tokos változatban persze ?
2016. febr. 7. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!