A world of warcraftban miért utálják a ranged karikat?
Ez nem utálás kérdése :D
A könnyű prédát keresik. Van azért már némi tapasztalatuk, és olyan karira mennek rá, amit tudják, hogy jó eséllyel levernek.
Látom te is kezdő vagy:D
Azért mennek a rangere, mert az messziről is leveri őket, emiatt range. Ha odamenne harcolni a palával, akkor egy szinte fer párbaj kezdődne, de ha közben bejön egy hunti lefokozza az esélyeket bőven. Egyszerűen túl nagy HP mínuszt ad a range, úgy, hogy az nem sérül, gondolom te se örülnél, ha egy hülyegyerek oldalról minden nélkül íjazgatna rád, de te nem tehetnél ellene semmit...
Papokra és heal shamikra pedig azért, hogy az ellenség ne kapjon több HP-t.
Na meg persze azok könnyű célpontok, hisz a pálcájuk sose sebez annyit mint a fő varázslatuk...
Még jó hogy, szánalmas a Draenorban mennyit sebez 1 lock vagy 1 hunter. Egyet meglátok leassassinkodom. :)
Gyakorlatilag én BG-n Healer után a Lock-Hunter valamelyikét fókuszálom.
# 2 Most ezt a választ nem értem. Úgy írtad le mint ha mindig minden alkalommal az történne, hogy pl 2 találkozik de jön egy ranged és belezavar. Én arra gondoltam, mikor valaki 8 ember mellett elmegy, és le akarja ölni a lockot vagy a huntát, de úgysem fogja tudni mert az 8 aki mellett elment úgy is utána mennek... Mondok még valamit, attól hogy oda írod, hogy ,,:D'' nem lesz vicces amit írtál. És senki sem kíváncsi rád, hogy szerinted vicces-e a kérdés amit ki írtam.
# 3 A lockot nerfelték
Durcizunk?xD Wáó, pedig azt hittem lassan kihalnak a 10 évesek a gyakoriról... :D
Na de, akkor kezdjük értelmezni mit is írtam... *facepalm*
1. Te hol a halál kékeresében olvasod azt, hogy én viccesnek tartom a kérdésed, vagy kigúnyollak? Vagy nem tudod elfogadni a tényt, hogy valamiben kezdő vagy? Tudod mit?... Remélem életedben ez lesz a legkisebb bántás amit kapsz
2. Leírtam, nem egy sorban, hogy mi történhet akkor ha a range-re senki se megy... Ez egy alap eset, csak a gyengébb változata a te általad leírtaknak, ilyenkor még nem szoktak mindenkin átmenni, ez tény... Ez csak egy egyszerű ok, amiért valaki a fejébe veheti azt, hogy leveri a range-t...
3. szintén egy full ésszerű dolgot írtam, nem egyszer használtam ezt a taktikát és eddig bejött. A legtöbb ember alapból a healt csapja, mivel csak így halad normálisan....
4. Ez pedig a fő ok! Emiatt hagytam a végére!
Sem a hunti, se a mage, nem tud soha közelharcban nyerni egy pala(példa) ellen. Egyszerűen túl kevés képesség jutott nekik ehhez és a felszerelésüket is távolharcra alakították ki... Ha a pala nekimegy a mage-nek és az pont nem tud blinkelni vagy fagyasztani, annak vége... Ez biztos kill az embernek, emellett még a legtöbb ellenséget is megfordítja, így a csapat könnyen hátba támadhatja, mivel 8 ember 1-re összpontosít...
Remélem ha párszor átolvasod egyszer te is képes leszel felfogni és talán nem bedurcizni és rohanni anyucihoz, jó játékot ;)
" És senki sem kíváncsi rád, hogy szerinted vicces-e a kérdés amit ki írtam. "
Ez nálunk durcizás, vagyis átlagba unokahúgom szokott így kirohanni :D(meg persze rohadtul nem volt semmi erre utaló jel, nem is tudom min akadtál ki valójában...)
De végre megértetted mit is írtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!