World of warcraftban Sh pap, balance druid vagy affli warlock választása?
Figyelt kérdés
Olyan kasztot szeretnék ami képed kigyógyítani magát adott helyzetekből, és ugyanakkor képes jó támadási erőt kifejteni.
A fenti három kaszt közül melyik a legalkalmasabb erre a feladatra?
2016. jan. 26. 09:27
1/8 anonim válasza:
Az sh pap meg a balance druid is olyan hogy hiába van healer spece is, dps-be elég pepecs healelgetni magad. A warlock is olyan szó-szó. Ez elég értelmetlen választási szempont.
2/8 anonim válasza:
Olyan nincs, amelyik mindkettőre jó.
3/8 A kérdező kommentje:
Fogalmazok akkor kicsit másképp, a fenti három között melyiknek a legjobb a dps/túlélés aránya? :)
2016. jan. 26. 14:21
5/8 A kérdező kommentje:
Elsődlegesen szóló
2016. jan. 26. 15:14
6/8 anonim válasza:
Tauri? (én ott játszom, szóval onnan tudok csak véleményt mondani)
Sh pap relative jó single-target fighban, de elég manaproblémás, minél több target van, úgy lesz egyre Kevésbé effektív. Shadowformban tudsz barriert rakni, de healéssel kilépsz.
Balance dudu single-targetre megfelelő, AoEben pedig szintén jól szuperál. (gomba, starfall)
Affli lockot nem nagyon játszok, de nem is szeretem.
Mellesleg nincs healer-dps. Teljesen más gear, statok kellenek nekik.
7/8 A kérdező kommentje:
Balance druid vs Sh priest között tanács? :D
2016. jan. 29. 00:36
8/8 anonim válasza:
Eredetin a manát egyáltalán nem kell figyelned, ott mindegyik jó választás, ha pvp, ha solo. Ha meg tauri, bdudu egyszerűbb lenne szerintem fejlődésre, de húzd fel mindkettőt, és ráérsz eldönteni, melyik legyen a main-ed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!