LoL top: Poppy, Jax, Cho'gath vagy Amumu?
Figyelt kérdés
Topra keresek max. 1350-ért hőst. Sztetek kik jók közülük / miért?2016. febr. 6. 20:57
1/5 anonim válasza:
Semmiképp nem Amumu. A másik három játszható topon gond nélkül, bár Poppynak és Jaxnek viszonylag magas a ban-rate-je rankeden.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, én is így gondoltam, és már meg is vettem Cho-t :D
2016. febr. 7. 10:11
3/5 anonim válasza:
Én Cho-t inkább midre vinném bár mondjuk igaz poppy jax ban rate.Ha többért keresnél akkor mindenképpen Vladimir!
4/5 anonim válasza:
Aki ilyen,vagy ehhez hasonló kérdéseket tesz fel,annak pont nem 1 Vladimir kell....
5/5 A kérdező kommentje:
Tényleg nem, mert Vladimir drágább, mint 1350, és benne van a kérdésben h mmax annyi ;)
Egyébként nekem is megvan a véleményem, és csak kíváncsiskodásból kérdeztem, hogy ki kit szeret topra. Nem azt veszem meg amúgy se, amit mások szeretnek. De azért kíváncsi lehetek rá, kedves 4-es :)
2016. febr. 14. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!