Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA online hacker! Mit tegyek?

GTA online hacker! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ma játszottam Gta Onlineval, megöltem egy embert és erre ő bele teleportált a kocsimba, megváltoztatta a szinét és kirakott belőle. Sérthetetlen volt. És ezek után (ne nézettek hülyének, ha kell lefényképezem) RÁM rakott egy óriáskereket amin egy ufo van és folyamatosan égek! Vagyis meghalok! Probáltam másik sessiont de nem használt!

Tudom hogy rockstar supporthoz kéne fordulnom de mit irjak? Azt hogy egy égő óriás kereket rám raktak??

2016. febr. 3. 09:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, azt. Mivel ez történt.
2016. febr. 3. 09:54
 2/7 A kérdező kommentje:
És a supportbol melyiket válasszam ki? Itt nincs olyan hogy hacker támadás vagy egyáltalán hackerekről szó!
2016. febr. 3. 10:00
 3/7 A kérdező kommentje:

Kilett irva!

[link]

2016. febr. 3. 10:09
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Minden 2.ember csal. Szerinted mennyire érdekli őket? Nem tiltják a csalókat,mert akkor a következő játékot nem veszik meg. Ezáltal még többen csalni fognak.
2016. febr. 3. 14:56
 5/7 anonim ***** válasza:
A GTA tele van ilyen hulyegyerekekkel. Ez van. Ha nem akarsz idegeskedni, akkor jatssz offline.
2016. febr. 3. 15:42
 6/7 anonim ***** válasza:

"Nem tiltják a csalókat,mert akkor a következő játékot nem veszik meg."

Nem inkább azért nem vennék meg a következő játékot, mert feltételezni vélik hogy ott is sok csaló lesz??? fuck logic

2016. febr. 3. 16:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem,mert a csalók meg fogják venni. A jelenlegi fair játékosok pedig elkezdenek csalni, hogy ha már mindenki akkor ő is. A végén több lesz a csaló,mint aki nem, bár már most is közel vannak ehhez.
2016. febr. 3. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!