Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tera online segítség?

Tera online segítség?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem a kövi lenne: nekem van egy számítógépem, Intel Core i5 van rajta, és windows 10. A videókártyát sajnos nem tudom. Valaki meg tudja mondani, hogy ezekkel, menni fog a Tera? (eredti gépigény: Intel Pentium 4, 3.2 Ghz win 7) vagy ha nem megy ezekkel segítetek, hogy mivel menne?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2016. jan. 26. 08:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Mivel a "videokártyát nem tudod", így mi sem tudjuk megmondani.

A Windows keresőbe (bal alsó sarok) írd be: dxdiag

Ebben a diagnosztikai programban a Képernyő alatt találod a videokártyád típusát. A Speccy nevű ingyenes program pedig részletes adatokat is szolgáltat az összes komponensről.

2016. jan. 26. 10:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2016. jan. 26. 10:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Háti5 mellett még nemigen láttam olyan videó kártyátami kevés lenne hozzá. Főleg, hogy a Tera még egy 2007-2008as kártyával is vígan fut.
2016. jan. 26. 14:42
 4/6 anonim ***** válasza:
A ram számít főleg a tera-nak 4Gb felett legyen.
2016. jan. 26. 15:48
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönök mindent!

Amúgy rosszul írtam a processzort: i5 helyett: AMD FX(tm)-8300Eight-Core Processor 3.30 Ghz

Videókártya: NVIDIA GeForce GTX 745

szóval ezekkel rendesen, hibátlanu fog futni??

Előre is köszönöm!

2016. jan. 26. 19:29
 6/6 anonim ***** válasza:
A 4+ giga ram nem árt hozzá, a vga elég, és egy ParkControl nevezetű programra lessz szükséged hogy kihasználja a procid 8 magját, google-ben keress rá: Tera 8 core
2016. jan. 29. 04:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!