Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of Warcraft (WoW)...

World of Warcraft (WoW) megvásárlása?

Figyelt kérdés
Meg lehet venni a World of Warcraftot (WoW-ot) úgy hogy, soha többet nem kell rá pénzt költenem, hogy játszhassak vele, vagy csak előfizetésben lehet megvenni? És méb az érdekelne, hogy mennyibe kerül és hogyan lehet megvenni, bejelentkezni/regisztrálni vele?

2016. febr. 1. 11:14
 1/9 anonim ***** válasza:

A kiegészítőket csak egyszer kell megvenni.

A játékidő fizetős, de most már van olyan lehetőség, hogy a játékban gyűjtött arannyal fizetsz (jelenleg 30 nap játékidő kb 60000 arany).

Én is így játszom már 2 hónapja.

2016. febr. 1. 11:24
 2/9 A kérdező kommentje:
De az alapjátékot akarom megvenni, az mennyibe kerül kb. 5 hónapra?
2016. febr. 1. 11:49
 3/9 anonim ***** válasza:

15euro az alapjáték,de ehhez kéne a wod is, hogy akkor már meglegyen minden kiegészítő. Ami még 20 euro.

Ezzel tudsz játszani 30napot, még 4hónap az 4*13euro.

A végösszeg mindennel együtt 87euró, ami 27000ft.

2016. febr. 1. 12:52
 4/9 A kérdező kommentje:
Szóval akkor muszáj megvennem az összes kiegészítőt, vagy úgy is tudok jàtszani, hogy csak az alapjáték van meg?(bocsi, hogy nehezen értem meg, csak biztosra akaok menni)
2016. febr. 1. 14:29
 5/9 anonim ***** válasza:

Tudsz játszani a battlechesttel, ami az utolsó kieg (Wod) kivételével mindent tartalmaz, csak éppen kb értelmetlen 5 hónapig azzal tolni. Viszont jól el lehet vele szórakozni 2-3 hónapig. Goldból így nem tudod majd fizetni a játékidőt, amit casual tempóban kb 3. agy 4. hónaptól akár tudnál is.

Én azt javaslom, hogy vegyél battlechestet, told amíg jónak érzed, majd várd meg a legiont(kövi kieg). Mert vagy ingyenesen megkapod majd a WoD-t, vagy sokkal olcsóbban. Az ingyen hónap meg akkor kezdődik, ha beaktiváltad a battlechestet(alapjátékot).

2016. febr. 1. 14:53
 6/9 A kérdező kommentje:
De akkor mi az a WoW Shop oldalán, hogy az alapjáték 19,95 Dollárba kerül(nem emlékszem pontosan), vagy azt csak én értettem félre, hogy megvehetem "örökre" a játékot?
2016. febr. 1. 19:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Persze a játék örökre a tied,csak épp 30nap játékidő jár hozzá. Utána nem tudsz játszani, ha nem veszel hozzá ég játékidőt.
2016. febr. 1. 20:06
 8/9 A kérdező kommentje:
És a Battlechestet meg lehet online venni és egyből játszani (pl. Kóddal), vagy az csak dobozosan van?
2016. febr. 1. 20:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Online, a battle.net kliensben. Megveszed, letöltöd és játszhatsz vele 30 napig.
2016. febr. 1. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!