Tudtok olyan jó játékot, ahol magyarokkal tudok játszani?
Figyelt kérdés
Régen metin2 volt, de ugye az már unalmas. Cod multiján is sokat játszottam, de mióta nincs xfire már nem olyan. Valami ezekhez hasonló kellene, de mindenképpen magyar, hogy a játékot is értsem és azokkal is tudjak beszélni akik fent vannak. Tera is nagyon jó, de az nem magyar ezért nem köt le.Jó lenne valamit találni, ami vasárnapi pihenés közben lekötne végre :) előre is köszi annak aki tud valami ilyesmit.2016. jan. 31. 16:13
1/2 anonim válasza:
cs goban nagyon sok jó magyar szerver van pl 87.229.77.100:28615 ezen admin vagyok egy jó magyar szerver
2/2 A kérdező kommentje:
Szia!
És valami bővebb infó róla? Nem ismerem,csak mintha a nevét említették volna már nekem. Nem vagyok az a tipikus egész nap a gép előtt ülő kocka :)
2016. jan. 31. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!