A magyarok miért csak magyarokkal akarnak játszani online (mmorpg)?
Figyelt kérdés
Mi bajuk a magyaroknak más nemzetekkel? legtöbben nem lépnek be más klánba, csak magyarba. Nem akarják hogy nem magyar csatlakozzon a klánjukba. Más nemzetek jól megférnek együtt, de magyar klán mindig van külön... de miért kell különcködni?2015. jan. 17. 18:45
1/5 anonim válasza:
mert sokan nem beszelnek mas nyelvet
sot ha mar komolyabb a dolog akkor ts/skype-n is jobban elvannak
2/5 anonim válasza:
Ez nagy általánosítás, csak tudod sok a 12 éves, aztán már teljesen elveszettnek éreznék magukat, ha az angolt érteni kéne. Amúgy erre én vagyok az ellen példa. Eredeti szerveren vagyok, ami EU-s, tehát rengetegféle ország játékosa megtalálható. Igazából nem is bánom hogy nincsenek magyarok. Héba hóba össze futok egyel aztán jó napot. Így is maximálisan meg tudom értetni magam.
3/5 anonim válasza:
Érdekes, én nagyon ritkán vagyok hajlandó magyarokkal játszani, elég rossz tapasztalataim vannak velük. Valószínűleg azért, mert a legtöbbjük gyerek vagy nagyon gyerekes ha idősebb is. Találkoztam viszont nagyon illedelmes ausztrál és görög srácokkal, valamint amerikai, svéd, holland és görög felnőttekkel, akik rendesek voltak. A magyarokat, szlovákokat, irániakat kerülöm.
4/5 anonim válasza:
14 éves vagyok. Játszok sok MMOval. Mégis teljesen jól megértem és beszélek az angolokkal. Pedig csak a suliban tanultam.
5/5 anonim válasza:
Én pont fordítva vagyok: annyi rossz tapasztalatot szereztem már a magyar szövetségekkel, hogy valósággal menekülök tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!