Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of legends EUW?

League of legends EUW?

Figyelt kérdés
Van olyan aki inkább ott játszik?

2016. jan. 30. 16:41
 1/3 anonim válasza:
Szia! Én Eu- East-en vagyok. Sok ismerősöm átment oda. Gondolkodom, hogy átmegyek, de még nem tudom, ezért külön nem akarok erre költeni. Nekem jó itt is. Állítólag azt hallottam, hogy jobb, nem tudom. Te tervezed, hogy átmész?
2016. jan. 30. 16:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Ilyen-olyan mondák alapján sokan tolják ott. Ezek közül sok a hülyeség, de az vitathatatlan, hogy a keménymag ott keményebb mint Easten. Viszont átlagos játékos csak a szerencse miatt találja az egyik játékosbázisát jobbnak mint a másikat.

A szerverek minősége/stabilitása is időszakosan különböző lehet. Jó ideje nem követem mélyrehatóan a híreket, de utoljára ddos védelem erősítésről, meg szerver költöztetésről olvastam. (1-2 éve, viszont sokan több évre visszamenőleg alakítottak ki előítéleteket)

2016. jan. 30. 17:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Színvonalasabb,de nem jobb. Játéktudás beli különbség van főként, mivel a mezőny erősebb. Így westen egy átlag goldos, jobb az eastes goldosnál. Viszont ezért nem éri átmenni,mert ennek következtében, ott nem lesz meg az illető goldja max silver közepe/teteje, hisz a játéktudása nem nő, az ottani követelmény pedig nagyobb.
2016. jan. 30. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!