Nem értem a játékok nyelvét, mit tegyek?
Olyan rossz, hogy játszok sok jó játékkal, melyeknek még baromi jó sztorijuk is van és sajna nem mindig értem miről beszélnek. Általában a játék felére, mindig csak egymás után csinálom már a küldetéseket, mert a sztoriban már elvesztem.
Nincs olyan oldal, ahol a játékok szövege megvan? Mert akkor legalább le tudnám fordítani. Vagy olyan végig játszás, amely írott formájú, mert a youtubos videók többsége komment nélküli és ugyan azt látod, amit te is csinálsz a gép előtt.
A 10 éves fiam önállóan olvas angolul. Nem, nem nyelvi suliba jár, nincs magántanárja. Szótárral, Google-al meg Duolingoval tanult önállóan, egyetlen fillér befizetése nélkül. És sajnos közepes tanuló.
Ezek után minden magyarázat csak kifogáskeresés. Soha a történelem folyamán nem volt ennyi jó, ingyenes nyelvtanulási lehetőség, de ti nem vagytok hajlandóak élni vele. Én ezt nem tudom megérteni.
"A 10 éves fiam önállóan olvas angolul. Nem, nem nyelvi suliba jár, nincs magántanárja. Szótárral, Google-al meg Duolingoval tanult önállóan, egyetlen fillér befizetése nélkül."
Nagyon jó nyelvérzékkel rendelkezhet a gyermeked és igazán büszke lehetsz rá, ha ilyen gyorsan el tudja sajátítani a nyelvet.
Sajnos sok embernek ehhez több segítség kell, akár korrepetálás, akár nyelvvizsga.
Ha csupán önszorgalomból mindenki meg tudna tanulni egy nyelvet, akkor nem lennének nyelviskolák, nyelvtanárok.
"Könnyebb picsogni és várni a sült galambot :/"
Ezt a hozzászólást egyáltalán nem értem. Akkor várnám a sültgalambot, ha bemásolnék ide egy angol szöveget és azt kérném tőletek, hogy fordítsátok le.
Arra voltam kíváncsi, hogy vannak-e olyan weboldalak, ahol a játékok szövegei megvannak, mert akkor lenne időm lefordítani. Ezzel várnám a sültgalambot? Nem hinném
Mi lenne, hogy megpróbálnátok felfogni a kérdést és arra válaszolni, nem pedig kioktatni a kérdezőt? Ennyire szellemi hordalékok lennétek?
Elnézést az offért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!