Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ti 10-es skálán hanyasra...

Ti 10-es skálán hanyasra értékelnétek az alábbi számítógépes játékokat?

Figyelt kérdés

-Call of Duty Advanced Warfare 

-Crysis 3 

-Far Cry 4 

-GTA V 

-GTA IV 

-Need for Speed Rivals 

-Need for Speed Underground 2 

-Armored Warfare 

-Star Wars Battlefront (2015) 

-Euro Truck Simulator 2 

-Battlefield 2 

-Farming Simulator 15 

-Farming Simulator 2013 

-Farming Simulator 2011 

-Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms 

-FIFA 12 

-FIFA 10 

-Worls of Tanks 

-Minecraft

2016. jan. 26. 22:44
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
67%

#13(kérdező) Köszi, de nem akarok csalni. :)

#17 Teljesen igazad van. :)

#18(Kérdező) A sztori egy opcionális dolog, nekem jobban bejött az IV sztorija, sőt a VC és a SA is jobb volt ezen a téren. Ez viszont az én személyes véleményem és tiszteletben tartom a tiédet is.

A karakterek viszont tényleg gyengék, Franklin egy vicc, egyfolytában rinyál, hogy nem akarja ezt csinálni, aztán önként kezdett segíteni Michael-nek, amikor simán nemet mondhatott volna, de nem ő inkább, csinálja csak azért is, hogy panaszkodhasson. Jobb lett volna egy CJ vagy Lamar szerű főhős, aki tényleg igazi gengszter. Trevor, megy egy kanadai suttyó. Sokon zseniálisnak mondják, pedig semmi extra. Az, mondjuk igaz, hogy nem lett rossz karakter, de azért sokan túlságosan is istenítik. annyiban viszont jó, hogyha vele játszunk lelkiismeret furdalás nélkül pusztíthatunk el mindent és mindenkit. Aztán ott van Michael aki tényleg egy jó karakter lett, ő egy klasszikus GTA főhős. Simán lehetett volna csak köré építeni az egészet.

Amúgy meg nézd meg a videót amit ketten is belinkeltük! A IV pont azért élettel telibb és élethűbb. Egy példa: A IV-ben, ha esik az eső, a karakterek esernyővel mászkálnak, de ha nincs náluk akkor, egy újságot vagy valami mást a fejük fölé tartva rohannak fedett hely felé. Egy másik példa: a rendőrautók rendszeresen járőröznek, a GTA V-ben szinte csak akkor jönnek elő ha minket kell üldözni. Ez csak 2 példa, de még sorolhatnám...

Az pedig, hogy melyik tetszik jobban az opcionális. :) Én az V-t is szeretem, de a IV számomra sokkal jobb. Ez van...

#19 Senki nem mondta, hogy rossz az V, csak azt, hogy le lett butítva a IV-hez képest. a elolvastad volna az itteni válaszokat és megnézted volna a videót, ki is derülne számodra, hogy miért szeretjük jobban a IV-et.

Viszont ettől, te még szeretheted a V-t, ezzel nincs is gond, jó játék. :)

#20 Persze megvan a nosztalgia faktora is, de nem csak azért jobb. Nem akarom megint leírni újra, hogy miért tetszik jobban. Mindkét játékot játszom a mai napig, tehát tudom miről beszélek. Az pedig tény, hogy mostanában, több játék is kijött, amit szerettem, de nem értek az előző részek nyomába és nem csak a nosztalgia miatt. (pl GTA V, Fallout 4, Batman Arkham Knight)

Viszont szerintem zárjuk le a témát, mert felesleges ezen vitatkozni. :) Az én kedvenc játékaim akkor is a GTa IV és a GTA SA lesznek. :)

2016. jan. 30. 09:49
 22/23 A kérdező kommentje:

"A karakterek viszont tényleg gyengék, Franklin egy vicc"

Ellentmondtál magadnak, mert az oké hogy szerinted Franklin nem jó, de utána meg dícsérted Trevort és Michaelt is.

Megnéztem a videót. Nos, ami benne van az az összes dolog, amiben jobb a IV. Az V-ről is lehetne olyan összeállítást csinálni, amely megnézése után meg azt mondod, hogy az V a legjobb.

De ezt nem kötözködésből írtam, én is elfogadom a ti véleményeteket, mindenkinek szíve joga, hogy mit szeret és mit nem. Szerintem is zárjuk le a témát.

2016. jan. 30. 12:13
 23/23 anonim ***** válasza:
67%
#22 Nem mondtam magamnak ellent. :) Franklin tényleg egy vicc, Trevor elmegy, Michael pedig jól el lett találva. Mondjuk úgy kellett volna írnom, hogy a karakterek terén vegyes a felhozatal. :)
2016. jan. 30. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!