Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ti 10-es skálán hanyasra...

Ti 10-es skálán hanyasra értékelnétek az alábbi számítógépes játékokat?

Figyelt kérdés

-Call of Duty Advanced Warfare 

-Crysis 3 

-Far Cry 4 

-GTA V 

-GTA IV 

-Need for Speed Rivals 

-Need for Speed Underground 2 

-Armored Warfare 

-Star Wars Battlefront (2015) 

-Euro Truck Simulator 2 

-Battlefield 2 

-Farming Simulator 15 

-Farming Simulator 2013 

-Farming Simulator 2011 

-Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms 

-FIFA 12 

-FIFA 10 

-Worls of Tanks 

-Minecraft

2016. jan. 26. 22:44
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Elfogadom amit mondasz, de attól még az én véleményem nem ez.

A pénzköltéses dologról meg annyit, hogy valszeg nem hallottál még a Cheat Engine-ről.

2016. jan. 27. 18:24
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Hallottam róla. :) Több barátom is van aki használja én a magam részéről tisztességesen játszom. Bár a több mint 200 óra alatt amit a GTA Online világában töltöttem, szereztem pár dolgot csalóktól (fegyverek+lőszer), azokat viszont nem kértem. Amúgy meg az Online jó, csak nem olyan fun mint az IV multija, de az tény, hogy tartalmasabb.
2016. jan. 27. 18:28
 13/23 A kérdező kommentje:
Ha tisztességesen akarsz játszani, de nem is akarod magad a fun faktortól távol tartani, arra is jó a Cheat Engine, mert azzal nem csak hozzáadni, hanem elvonni is lehet a pénzedből. Ha az a problémád, hogy nem tudod hogyan kell használni a GTA-nál, segítségedre lehetek (ha úgy gondolod írj rám privátba).
2016. jan. 27. 18:48
 14/23 anonim ***** válasza:
62%

Én is inkább csak azokat értékelem, amikkel játszottam. (Kivéve a COD-ot, de az elvből egy szar)

-Call of Duty Advanced Warfare - 0p

-Crysis 3 

-Far Cry 4  - 5p

-GTA V - Singleplayer: 4p, Online: 8p

-GTA IV - 9p

-Need for Speed Rivals 

-Need for Speed Underground 2 

-Armored Warfare 

-Star Wars Battlefront (2015) 

-Euro Truck Simulator 2 - 7p

-Battlefield 2 

-Farming Simulator 15 

-Farming Simulator 2013 

-Farming Simulator 2011 

-Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms 

-FIFA 12 

-FIFA 10 

-Worls of Tanks 

-Minecraft - 8p

A GTA IV valóban jobb, mint a GTA V. Pénzt csalni multiban meg elég ratyi dolog.

2016. jan. 28. 07:46
 15/23 anonim ***** válasza:
Miben jobb a gta 4? Azért kérdezem, mert miután kijatszottam a gta 5-t azután kpróbálnám
2016. jan. 28. 09:44
 16/23 anonim ***** válasza:
44%

#15: Szerintem semmiben. De egyre inkább úgy érzem, van egy másik GTA IV is, ami pont az ellenkezője annak, amivel én játszottam. Pl. mindenki dicséri a fizikát, miközben az autók úgy imbolyognak, mintha csónakok lennének, 50 méterrel előbb kell fékezni, hogy kanyarodni tudjak, stb.

A grafikát kivéve szinte mindenben (játéktér nagysága és változatossága, lehetőségek, karakter testre szabása, minijátékok) visszalépés volt a San Andreashoz képest.

2016. jan. 28. 10:24
 17/23 anonim ***** válasza:
52%

Először is itt ez a videó, amit már előttem linkeltek: [link]

A GTA V már az árkád játékosoknak készült, nem kell megtanulni vele játszani, bárki végigjátsza egy laza ujjgyakorlattal. A GTA IV-ben milyen borzalmas volt már, hogy a kanyar előtt fékezni kell... Ezek mellett eltűnt egy csomó minijáték (billiárd, bowling, léghoki, QUB3D, tánc, black jack), ami a GTA IV-ben és a kiegészítőiben megvolt. Helyette lényegében két értékelhető minijáték jött, a golf és tenisz. A történet és a karakterek gyengék. A város élettelen. A pálya nagyobb, de a nagyrésze hegyekből áll, ahol semmit nem lehet csinálni, szóval a hasznos játékterület nem lett sokkal nagyobb. Főleg annak fényében, hogy a bejárható belső területek mennyisége nevetséges, főleg a GTA IV-hez képest. De akkor nézzük meg miben jobb az V: kaptunk egy középszerű tunningot, visszatértek a repülők és valamivel szebb lett a grafika. De ezek alapvető elvárások voltak, szóval több hiányzik a GTA V-ből, mint amennyi pluszt adott. Az egyetlen innováció a GTA Online, azt azért is értékeltem külön. A singleplayert kétszer végigjátszottam 100%-ra, de azon kívül egy kezemen megtudom számolni, hogy mennyit töltöttem az egyjátékos móddal. És emellé még érdemes figyelembe venni azt is, hogy a GTA IV-et lényegében 3 évig fejlesztették teljesen új platformokra, teljesen új technológiákkal, a GTA V pedig 5 éven keresztül készült... De ha csak azért veszed elő a GTA-t, hogy meghúzass valami drága autót az autópályán, meg fegyvertelen emberekre akarsz lövöldözni az utcán, biztos tetszeni fog a GTA V.

2016. jan. 29. 22:11
 18/23 A kérdező kommentje:

"A történet és a karakterek gyengék."

Más a véleményem.

"A város élettelen."

Nem élettelenebb, mint a IV-ben.

"De ha csak azért veszed elő a GTA-t, hogy meghúzass valami drága autót az autópályán, meg fegyvertelen emberekre akarsz lövöldözni az utcán, biztos tetszeni fog a GTA V."

Azért ne túlozzunk... Összességében jobb játék, mint a IV, ha nem is annyival, mint ameddig fejlesztették.

2016. jan. 29. 23:52
 19/23 anonim ***** válasza:
44%
Még mindig nem tudom miért olyan jó a 4 és miért olyan rossz az 5. Nekem a gta 5 nagyon tetszik pl.
2016. jan. 30. 07:34
 20/23 anonim ***** válasza:
44%
#19: Ez a nosztalgiafaktor, "mert régen minden jobb volt". És ha valamit/valakit nagyon szeret valaki, akkor hajlamos az erényeit kidomborítani, a hibáiról pedig nem venni tudomást. Nekem is vannak olyan kedvenc játékaim (Dynasty Warriors, Resident Evil Revelations, stb), amikről racionálisan gondolkodva belátom, hogy nem jó játékok, mégis imádom őket.
2016. jan. 30. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!