Ti 10-es skálán hanyasra értékelnétek az alábbi számítógépes játékokat?
-Call of Duty Advanced Warfare
-Crysis 3
-Far Cry 4
-GTA V
-GTA IV
-Need for Speed Rivals
-Need for Speed Underground 2
-Armored Warfare
-Star Wars Battlefront (2015)
-Euro Truck Simulator 2
-Battlefield 2
-Farming Simulator 15
-Farming Simulator 2013
-Farming Simulator 2011
-Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms
-FIFA 12
-FIFA 10
-Worls of Tanks
-Minecraft
Elfogadom amit mondasz, de attól még az én véleményem nem ez.
A pénzköltéses dologról meg annyit, hogy valszeg nem hallottál még a Cheat Engine-ről.
Én is inkább csak azokat értékelem, amikkel játszottam. (Kivéve a COD-ot, de az elvből egy szar)
-Call of Duty Advanced Warfare - 0p
-Crysis 3
-Far Cry 4 - 5p
-GTA V - Singleplayer: 4p, Online: 8p
-GTA IV - 9p
-Need for Speed Rivals
-Need for Speed Underground 2
-Armored Warfare
-Star Wars Battlefront (2015)
-Euro Truck Simulator 2 - 7p
-Battlefield 2
-Farming Simulator 15
-Farming Simulator 2013
-Farming Simulator 2011
-Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms
-FIFA 12
-FIFA 10
-Worls of Tanks
-Minecraft - 8p
A GTA IV valóban jobb, mint a GTA V. Pénzt csalni multiban meg elég ratyi dolog.
#15: Szerintem semmiben. De egyre inkább úgy érzem, van egy másik GTA IV is, ami pont az ellenkezője annak, amivel én játszottam. Pl. mindenki dicséri a fizikát, miközben az autók úgy imbolyognak, mintha csónakok lennének, 50 méterrel előbb kell fékezni, hogy kanyarodni tudjak, stb.
A grafikát kivéve szinte mindenben (játéktér nagysága és változatossága, lehetőségek, karakter testre szabása, minijátékok) visszalépés volt a San Andreashoz képest.
Először is itt ez a videó, amit már előttem linkeltek: [link]
A GTA V már az árkád játékosoknak készült, nem kell megtanulni vele játszani, bárki végigjátsza egy laza ujjgyakorlattal. A GTA IV-ben milyen borzalmas volt már, hogy a kanyar előtt fékezni kell... Ezek mellett eltűnt egy csomó minijáték (billiárd, bowling, léghoki, QUB3D, tánc, black jack), ami a GTA IV-ben és a kiegészítőiben megvolt. Helyette lényegében két értékelhető minijáték jött, a golf és tenisz. A történet és a karakterek gyengék. A város élettelen. A pálya nagyobb, de a nagyrésze hegyekből áll, ahol semmit nem lehet csinálni, szóval a hasznos játékterület nem lett sokkal nagyobb. Főleg annak fényében, hogy a bejárható belső területek mennyisége nevetséges, főleg a GTA IV-hez képest. De akkor nézzük meg miben jobb az V: kaptunk egy középszerű tunningot, visszatértek a repülők és valamivel szebb lett a grafika. De ezek alapvető elvárások voltak, szóval több hiányzik a GTA V-ből, mint amennyi pluszt adott. Az egyetlen innováció a GTA Online, azt azért is értékeltem külön. A singleplayert kétszer végigjátszottam 100%-ra, de azon kívül egy kezemen megtudom számolni, hogy mennyit töltöttem az egyjátékos móddal. És emellé még érdemes figyelembe venni azt is, hogy a GTA IV-et lényegében 3 évig fejlesztették teljesen új platformokra, teljesen új technológiákkal, a GTA V pedig 5 éven keresztül készült... De ha csak azért veszed elő a GTA-t, hogy meghúzass valami drága autót az autópályán, meg fegyvertelen emberekre akarsz lövöldözni az utcán, biztos tetszeni fog a GTA V.
"A történet és a karakterek gyengék."
Más a véleményem.
"A város élettelen."
Nem élettelenebb, mint a IV-ben.
"De ha csak azért veszed elő a GTA-t, hogy meghúzass valami drága autót az autópályán, meg fegyvertelen emberekre akarsz lövöldözni az utcán, biztos tetszeni fog a GTA V."
Azért ne túlozzunk... Összességében jobb játék, mint a IV, ha nem is annyival, mint ameddig fejlesztették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!