A Tekken 3-ban PS1-en hogy lehet megszerezni az összes rejtett embert és ruhát? Ki a legerősebb, milyen erős technikák vannak?
Megkaptam az embereket True Ogre-ig és Gont, Végigvittem minden emberrel a játékot, így megszereztem a mikrofonfejű Eddy-t, akinek Tiger a neve :) Mivel úgyanazt tudja, ezért csak egy ruhát kaptam, nem egy embert :/
Dr. Boskovitch-ot pedig a Tekken Force Móddal tudom csak megszerezni? Ha végigviszem 4x? Nem igazán sikerül :(
A Theatre módban megvan már a zenéje :)
Jinpachit hogy tudom megszerezni? És az emberek extra ruháit?
Melyik emberrel a legkönyebb végigvinni, melyik a legerősebb? Milyen erős fogások vannak? Mi az a Chiken?
Öcsém látott Yoshimitsu-nak valami összezavaró támadását, hogy 3 lett belőle. Azt hogy kell? Vannak olyan támadások amik nincsenek leírva? Mit jelent a Commands-nál nehány karakternél a csillag?
Kérlek segítsetek
Jin Kazama a Legerösebb Szerintem.
Mondjuk számit hogy Tudsz Játszani is.
Én Jinel Legyözhetetlen vagyok.
Én Xiaou-val vagy Yoshimitsuval szeretek lenni :)
Hát lehet legyőznélek :P
Azóta megszereztem Dr Boskovitchot is és pár ruhát. Az összes asszem nincs + :)
Én vagyok az aki az elöbb válaszolt.
Szerintem nagyon jó játék a tekken 3 ahoz képest hogy régi.
Én most Pc-játszok Mert Eladtam a PSx-et.
Hát Jin szerintem nagyon jól verekszik.
Te már megszerezted az aranyruhákat?
Amit a START-al tudsz kiválasztani
Ha van valami Kérdésed Irj ok .
carl16@citromail.hu
Szia egyik válaszoló!
Azt szeretném kérdezni hogy PC-n van tekken :O?
hisz azt irtad hogy te most pcn jáccol mert eladtad a psed köszi előre is :D
Am sztem a legerősebb christie verhetelen a capueraja :D
olvastam hogy úgy lehet megszerezni a ruhákat ha valahányszor kikapsz az adott játékossal. De nem mindenkinek van új ruhája. xiaou-nak, nina-nak, gun jack-nek, meg végül is eddy-nek, Tiger lesz a neve, de csak a ruha más. Assszem ennyi.
Jin-nél mi az a chiken?
Hát az ogre meg a true ogre azok nagyon bénák pedig azt hittem hogy jobbak lesznek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!