Mit tegyek ha a Titan Quest Immortal Throne nevű kiegészítőjében eljutottam az Olümposzra és megöltem Typhon-t?
Nem tudom mi a következő lépés, eddig mindig írta hogy hova menjek, kivel beszéljek miután megöltem egy főszörnyet, de most nem történt semmi. Zeusz elmondta a saját beszédét, miután megöltem Typhon-t. A beszéd tartalmazta, azt is h "menj harcos, sok feladat vár még rád" szóval valami még van, plusz neten is olvastam hogy ez a kiegészítő 4 fejezetből áll és ez még csak a 3. volt. Vagy az Olümposz már a 4-nek számít?
Előre is köszi a válaszokat!
Nekem is ugyanaz a bajom :S
Igen.. tudom bekéne adni a portált amikor megölöm a főellenséget, de nem adja be :S
Kijelzi a portál is h. olimposzon van egy normál portál, de azt se találám... nem vagyok vaksi már rengetegszer átnéztem tüzetesen a pályát és semmi..
sztem játékhibás lehet:S próbálkozom vmivel hátha:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!