Szerintetek megéri meg venni a cs:got?
Indokolhatom, de megfognak sértődni rajta a fanok.
Egyrészt az a játék buta... egy felújított 1.6 borzalmas hitboxal és szánalmas communityval. Igaz ez ugyan úgy igaz más FPSekre is. De ami nálam kivágta a biztosítékot az a Valve féle üzleti rendszer, meg a skinipar. Hihetetlen hogy az emberek olyan hülyék hogy 1000dollárt képesek adni egy skinért. És bevallom hogy ha az Overwatch sem lesz egy butalövöldénél több akkor az egész FPS piac halott. Jöhet az évi Cod meg BF, hiába egyikből sem lesz csak divatjáték.
#5: Valóban, ez a dedósoknak való skines bohóckodás és a velük való kereskedelem adta meg a lökést a CS:GO-nak, anélkül beleállt volna a földbe.
Számomra rettenetesen unalmas a játékmenete, a célkeresztes célzás meg maga a középkor.
Moba játékok kezdik átvenni a hatalmat, nem értem miért, de lássuk be így van. A MMORPG műfaj jövője gyakorlatilag a Legiontól függ, az FPS műfajban a Rainbow Six-en kívül (ami egyébként egy nextgen CS-nek felel meg), az Overwatch az egyetlen amiből akár esport játék is lehet.
Mobák meg jönnek tonnaszámra, a LOL brutális számokat produkál... nem igazán értem miért, elég primitív játék. Dota2nek szintén magas az érdekeltsége, a Smite egyre magasabban van. Jönnek tonnaszámra az új MOBA-k, az EPIC fejleszt egy brutális grafikájú Unreal Grafikás MOBA-t a Paragorn-t, STB.
Mi ez ahüyleség, hogy "primitív játék" és a hasonló hüyleségek. "Rainbow Six-en kívül (ami egyébként egy nextgen CS-nek felel meg)" ekkroa ökörséget rég hallottam. Hogy lehet enny ibaromságot összehordani pár sorban...
Támaszd alá érvekkel, amikt kinyögsz, mert hülyeséget bárki tud mondani, csak sajnos majd néhányan el is hiszik ezt a légből kapott buta dumát, amit ideírtál. Nonszensz.
Húú fantasztikus.
Egy ember képtelen eldönteni, hogy egy FPS-el akar-e játszani,vagy nem. Nem vetted meg? Egy csicska noobbal kevesebb egy onlnie játékban. Kösz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!