Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Abba hagytam a LoL-ozast most...

B1nc1 kérdése:

Abba hagytam a LoL-ozast most el szeretnem adni az accom, kb mennyit er? (tobbi lent)

Figyelt kérdés

Egyertelmuen lvl30-as vagyok, rangom nincs (nem is volt) de van egy ket dolog az accomon.

Champions:

Akali,Alistar,Amumu,Annivia,Annie,Ashe,Blitzcrank,Cho'Gath, Darius, Dianna, Dr.Mundo, Evelynn, Ezreal, Fiddlestick, Fizz, Gangplank, Garen, Gragas, Graves, Hecarim, Heimerdinger, Irelia, Jarvan, Jax, Jayce, Karthus, Kassadin, Katarina, Kayle, Kennen, Kha'Zix, Lee Sin, Leona, Lucian, Malphite, Master Yi, Mordekiser, Morgana, Nasus, Nidalee, Nunu, Olaf, Pantheon, Poppy, Rek'Sai, Renekton, Rengar, Riven, Ryze, Shaco, Shen, Shyvana, Singed, Sion, Sivir, Soraka, Syndra, Talon, Taric, Teemo, Tristana, Trundle, Tryndamere, Twisted Fate, Udyr, Varus, Vayne, Veigar, Vi, Warwick, Wukong, Xin Zhao, Yasuo, Zed, Ziggs, Zilean,

Osszesen 76 megvasarolt Champion

.

Skins:

All-star Akali (limited edition), Matador Alistar, Panda Annie, Woad Ashe, Boom Boom Blitzcrank, Definitely Not Blitzcrank (limited edition), Woad King Darius, Rageborn Mundo, Nottingham Ezreal, Frosted Ezreal, Tundra Fizz, Fisherman Fizz (limited edition),

Sanguine Garen, Rugged Garen, Rogue Admiral Garen, Pool Party Graves (limited edition), Dragonslayer Jarvan 4, Viridian Kayle, Pool Part Lee Sin (limited edition), Knockout Lee Sin, Pool Party Leona, Strike Lucian, Chosen Master Yi, Ionia Master Yi, Pharaoh Nasus, Riot K-9 Nasus (50$-ba faj)(limited edition), Pool Party Renekton, SSW Rengar, Pirate Ryze (limited edition), Nutcracko (shaco)(limited edition), Masked Shaco, Agumented Singed, Snow Day Singed (limited edition), Justicar Syndra, Renegade Talon, Back Belt Udyr, Arctic Ops Varus, White Mage Veigar, Officer Vi, General Wukong, Jade Dragon Wukong, Underworld Wukong (limited edition), Project: Yasuo, Mad Scientist Ziggs, Pool Party Ziggs,

Osszesen 43 skin-em van amibol 10 limited edition (kb nem tudom pontosan)

Ezen kivul van 5 rune page-em, tele rakva Tire 3-as runakkal (legjobb fajta runa).

Ez a lol acc harom eves jatek munkaja, az ido alatt hordtam ossze ezt a sok sz..rt es most meg akarok tole szabadulni penz remenyebe. Szerintetek mennyiert lehetne eladni ezt az accot?

2016. jan. 22. 14:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Heló!

Amti írsz, sok nem "limtied edition". Megszerezhetőek, vagy alkalmakkor megszerezhetőek.

Az, hogy nicns rankod, jó. Ne is legyen. Szeirntem úgy 15000 foritn körül kréhetsz érte külföldön. Ez egy reális ár lenne. Ha szerencséd van, akár többet is ,de ahhoz jól kel lalkudnod.

Ami szeritnem jobb lenne, az egy mondjuk steames accra történő csere, vagy más játékra. Úgy joban járnál szerintem.

2016. jan. 22. 15:06
 2/5 A kérdező kommentje:

Rosszul fogalmaztam, a limited edition alatt azt ertettem, hogy nem lehet barmior megvenni.

.

Vegyuk azti hogy csak olcso skineim vannak ami 520 RP, ebbol van 43 skinem ami 22360 Rp (amit ha azzal szamolunk hogy menyi RP-t kapsz 100 dolcsiert) akkor 185 dolcsit er a skineim. Ebbe nincs beleszamitva hogy a skineimnek tobb mint a fele dragabb 520-nal illetve van 3 extra rune page-em, es a K9 Nasus skin-em sincs beleszamolva ami egymagaba er 50 dolcsit. Szoval az acc nekem egy 250-300 dolcsiba kerult(minimum) 50,000-60,000-be fajt nekem ez az acc harom ev alatt.

.

Ha tenyleg csak 15,000ft-ert tudnam eladni jo esetben akkor lehet hogy megse kene eladnom.... xD

2016. jan. 22. 15:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Itt a kereslet-kínálat dönt.

A legtöbb embernek azért kell iylen acc, hogy rankedezzen. Így nekik az unranked status, a hősök és arúnaoldalak számítanak.

Hiába vna ennyi skined, ha az, aki megvenné, nem érdekli. És mondhatjuk ,hogy ennyi emganny ia botlban, legalább azt mondják, hogy max a fele száímt, vagy annyi se.

Sajnso így van. Hibáa vna ennyi mindened, csomó oko flehozhatnak, amiért nem érdekli őket.

Nekem van egy ultimate, 3 legendary és 60 egyéb. Mégis utdom ,hogy nem kérhetek érte 30000-40000-et - az acc platos.

Viszont! Ha más játék accjára cserélnéd, ott sokkal többet száímtannának askinek. Így akár egy 10-15 játékos stema accot is simán elkérhetsz ezért - sőt.

2016. jan. 22. 15:52
 4/5 A kérdező kommentje:

Gondolom akkor az se nagyon szamit hogy Gold-Plat-ba fel tudnam huzni az accot...

Na es mi van a Diamond-al, van egy regi haverom aki S5-ben Master-ben vegzett. O fel tudna huzni az accomat Diamond-ba, az se dobna semmit se az aron?

2016. jan. 22. 15:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Valamennyit nyilván dobna rajta. Szerintem amúgy 20-25ezret érhet. A skinnekről meg annyit,hogy hiába sok. Semmi sem garantálja, hogy a evőnek ezek a skinnek tetszenek. Sőt ha erre hivatkozol akkor tuti, hogy felhozza, hogy ezek neki nem is tetszenek/nem is olyan jó skinnek, még akkor is ha ezzel hazudik.
2016. jan. 22. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!