Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az 576KByte mennyire megbízhat...

Az 576KByte mennyire megbízható bolt?

Figyelt kérdés
Csak mert a Batman-nel az Emag-on csúnyán megjártam.
2016. jan. 20. 12:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Erre nem lehet olyan választ adni, hogy pozitív legyen :D Én ott veszem, ahol a legolcsóbb, visoznt fontos, hogy elérhető legyen számomra. Írok két sztörit az 576-ról. 576-ban vettem a Witcher Collector's-t, meg a WArhammer online colelctor's és editiont is, mert már csak ott volt. Aztán mindkettőt elvették tőlem, mert hogy nincs elég, és páran nem kapnak. Persze böszmén ideges lettem, de mindkettőnél volt 1-1 ember, aki lemondta (mekkroa gyökerek már, hogy nincs tisztában vele, akar-e valamit, aztán össze-vissza foglalgatja), és végl elintézték, hogy megkaphassam, annyi kört lejártam miatta. Ha ez nem történik meg, nem lesz colelctor's-om a játékokból, vagy csak sokkal drágábban, az interneten rendelve, magánszemélytől - azt meg ki akar?!.

Ez nem rajtuk múlt elméletileg, hanem a vbeszállítón, ettől függetlenül roppant kellemetlen volt, de végül megoldották, és segítőkészek voltak.

2016. szept. 1. 10:05
 12/12 anonim ***** válasza:

A másik, hogy amikor bementem a boltba Győrben, akkor mindig kedvesek voltak, és segítkészek - volt, hogy el is beszélgettünk -, ajándék poszter is elő szokott kerülni...

Egyébként amit észrevettem, és mindin ilyen boltban jó lenne, ha működne, az egy, a szülők, laikusok flevilágosítását elősegítő eladói feladatkör. Szegények sokszor ráfáznka, hogy megvesznek valamit, aztán az se nem jó, se nem fut jól a gépen... Jó lenne, ha "szakosodnának erre is", vagy valami hasonló, hogy mindenki elégedett legyen vásárlás után is magával a termékkel.

2016. szept. 1. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!