Az 576KByte mennyire megbízható bolt?
Figyelt kérdés
Csak mert a Batman-nel az Emag-on csúnyán megjártam.2016. jan. 20. 12:05
1/12 anonim válasza:
Hosszú ideje üzemel, sok boltjuk van. Ha nem lennének azok, már nem lennénke. Szeméyles tapasztalatom a győri bolttal nagyon jó, segítőkészek, kedvesek, és plakátokat is szívesen adnak.
2/12 A kérdező kommentje:
Az Emag ügyében mindenki mondta, hogy megbízhatatlanok meg bénák. Egyszer rendeltem tőlük Karácsony előtt. De másfajta Batman-t hoztak, ráadásul olyat amilyen a bolt kínálatában nem is szerepelt. Kb 1 hét volt amire a futár visszavitte. Utána meg azt írták, hogy amit rendeltem az már nincs. A pénzem ottmaradt és kénytelen voltam levásárolni. De az se volt egyszerű.
2016. jan. 20. 12:34
3/12 anonim válasza:
Ilyen az 576-nál szinte lehetetlen. Ha pedig megtörténik, nem így reagálnak, szóval nyugi :)
A másik, akitől szoktam vásárolni, a galaxisnet
5/12 A kérdező kommentje:
És azt nem tudja valaki, hogyha a Batman (PC) olyan verziója van meg nekem amihez nincs Harley Quinn DLC akkor azt hogyan szerezhetem meg?
2016. jan. 20. 15:04
6/12 anonim válasza:
Drága mint a sz@r de legalább tudják mit csinálnak
7/12 anonim válasza:
Megbízható, bár Magyarországon messze a legdrágább. Én már be sem szoktam nézni hozzájuk, teljesen fölöslegesnek tartom, hiszen a játékok használtan is drágábbak, mint máshol újonnan, az akciós ajánlat pedig teljesen hiányzik a szótárukból. Más kérdés, hogy hosszú évek óta üzemelnek, szóval tudhatnak valamit, bár szerintem inkább az emberek sznoboskodása áll emögött (én nem vagyok ám akárki, az 576-ban vásárolok kispofa), meg hogy a boltjaik rendszerint jó helyen vannak, sok budapesti plázában egyenesen monopol helyzetben vannak. Személyesen a Konzolvilágot és a Videojátékboltot ajánlom inkább, ők sokkal inkább fogyasztóbarát üzletpolitikát folytatnak (nem lopják ki a szemedet is) és ugyanazt a minőséget szállítják.
8/12 anonim válasza:
Sose láttam még, hogy valaki azzal vágott volna fel, vagy egyszerűen tartotta volna valamiféle pozitív dolognak, hogy ő az 576-ban vásárol.
9/12 anonim válasza:
Megbízható bolt de én szinte sose vásárolok ott mert elképesztő pénzeket elkérnek.
Én általában a Supergamerben vagy a Konzolkirályban szoktam vásárolni megbízhatóak és olcsok :)
10/12 anonim válasza:
A felvágást jelképesen értettem, nem tudom egyeseknek miért jó, ha egy termékért az átlagos piaci árnál 20/30%-kal drágábban jutnak hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!