Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a legjobb MMORPG game?

Melyik a legjobb MMORPG game?

Figyelt kérdés
WOW ? Cabal ? Silkroad ? Lineage 2 ? diablo 2 lod? fiesta?
2008. szept. 17. 08:57
1 2 3 4
 31/35 Krynn válasza:
Lineage2!! na meg az Aion
2011. aug. 26. 09:26
 32/35 anonim válasza:
Silkroad! Bár a grafika sajnos ma már nem állja meg a helyét aion meg wow-hoz képest, de játékélményben meg társaságban első! Nagyon sokat játszottam vele régebben, csak ma már nem nagyon mmo-zok, de sztem mindenképp próbálja ki aki teheti! WoW is jó (semmi kétség), de nagyon hamar megunom általában! Én ezt a 2-t javaslom mindenkinek!
2011. szept. 11. 20:55
 33/35 anonim válasza:
Nálam a Fiesta online tette magasra a lécet! :D
2011. nov. 27. 16:27
 34/35 anonim ***** válasza:
a wow az neked minőség akkor ár guild warz 2 inkább azér fizetnék mint a wow ért full ratyi grafikája van
2013. márc. 9. 20:48
 35/35 anonim ***** válasza:
Raiderz ingyenes sztem az összes ingyenest veri simán grafikába is meg kuurvajó ruhák vannak benne és nem kell érte fizetni mint általában az ingyenesek többségénél és atomnagy szörnyeket kell benne ölni meg sötét nagyurat meg stbstb.
2013. márc. 9. 21:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!